Porsche 718 Boxster

2.0 Benzina Turbo 300CP Aut7
4.6
de Bogdan Mirică, Foto: Ciprian Mihai, joi, 10 august

Fericirea vine în doze mici

De ce ai nevoie să fii fericit? De un iaht, de o casă pe plajă, de o vacanță în jurul lumii, de un Porsche 918 Spyder în garaj? Probabil. Însă nu mulți pot aspira la asemenea scenarii.

Așa că e bine să trăim echilibrat și să realizăm că fericirea vine și din lucruri mici, mărunte, portocalii, cu păr în vânt și „doar” 100.000 de euro lăsați la dealer.

Cam așa vezi fericirea după ce te urci într-un Porsche Boxster și realizezi că n-ai nevoie de un 911 pentru a te bucura de viață și de drumurile din România.

  • Adrian C, joi, 10.08.2017 14:32

    Exagerat de scumpa versiunea testata de voi fata de pretul de baza. Nu cred ca majoritatea celor care il vor cumpara, o sa il configureze la nivelul asta. Personal ca design exterior mi-a placut mai mult prima generatie. Avea acel ceva unic Porsche ! La interior e mai frumos acum....poate si pe afara dar tot cu gandul la primul model am ramas. Nu prea ai ce face cu asa masina in Romania...e joasa si cabrio e cea mai proasta investitie pt. ca la ce praf e pe drumurile patriei o sa mergi cu ea mai mult capotata. In rest o masina numai buna de mers pe Transfagarasan :)

  • flavius, joi, 10.08.2017 20:23

    Inca o tzeapa turbo via VW.Unde e soundul celor 6 boxer.O bashcalie.

  • name, joi, 10.08.2017 21:17

    Bai fratilor, asta e de pus in rama. Auziti aici ce nu i-a placut domnului jurnalist la o decapotabila Porsche cu doua locuri, motor central si tractiune spate: - Calitatea convorbirilor făcut prin Bluetooth - Spațiile de depozitare Ba, ma lasi?! Niste obiectii pertinente nu ai si tu? Bine ca nu te-ai plans si ca nu au montat astia de la Porsche Wi-Fi pe masina, ca iti poti da check-in cand mergi sa iti epilezi sprancenele.

  • PMC, joi, 10.08.2017 21:21

    @flavius: nu e deloc teapa. Uita-te la review-ul facut de autogefuhl pe iutub. Nu numai ca nu e teapa, dar s-ar putea sa fie cea mai buna alegere cand vrei sa iei Porsche. Din punctul meu de vedere, este. Dupa ce am vazut acel review m-am convins. Nu as lua cutie automata si as lua varianta sport, dar oricum, e o masina incredibila, chiar daca e Porsche cu 4 cilindri.

  • rotila, vineri, 11.08.2017 08:33

    articolul debordeaza de spiritualitate,citez:mainile tale sunt mereu in conexiune cu asfaltul si traseaza chirurgical ,o senzatie cu care esti binecuvantat din ce in ce mai rar... dupa cum spune si autorul citez :fericirea vine in doze mici.:aici s-a dat de gol. sper sa nu exagereze.

  • zarnesteanu, vineri, 11.08.2017 13:57

    Cu o zi inainte sa apara articolul asta m-am uitat la preturile unui 718. Apoi a aparut review-ul :):) Intr-adevar, foarte multi bani pentru o compacta in 4 cilindri. Mie insa sunetul unui motor Porsche mi se pare absolut superb. Daca mai adaugi dinamica de exceptie, interiorul modern si liniile clasice aduse la zi, parca totul incepe sa aiba sens. Plus fiabilitate inca neatinsa de nimeni. La o masina sport :) Pentru fiica-mea ar fi fantastica. Poate castig loteria pana atunci :)

  • scamel, vineri, 11.08.2017 14:05

    "n-ai nevoie de un Porsche 911 pentru a te bucura de viata." Cat adevar graiesti.

  • xxx, luni, 21.08.2017 10:56

    Îmi si imaginez cum este sa stai in spatele unei balene care cară pietriș pe A1/A2 (deși nu se vede nimic căram la pietriș in tara asta de parca am face un canal navigabil intre Satu Mare/Constanta)! Si mai tare: sa faci Transfagasanul in week-end cu ea!