BMW Seria 2 Coupe facelift

3.0 Benzina Turbo (M240i) 340CP 4x4 Aut8
4.5
de Cornel Șocariciu, marţi, 25 iulie

Nelimitat

Palmele sunt umezite, o mâncărime insistentă își face apariția în tălpi și un sunet baritonal inundă timpanele. Faceți cunoștință cu BMW M240i xDrive Coupé facelift, un model care duce mai departe tradiția cailor bine crescuți din Bavaria și care promite să nu te dezamăgească indiferent de situație. Pentru cei care nu au reușit să pună mâna pe un BMW M2 Coupé, această versiune rămâne cea mai bună oportunitate pentru a se distra la maxim indiferent de situație.

Compacta germană a primit un facelift, iar zilele trecute am mers în Munchen pentru un test de prim contact. Modificările exterioare sunt puține și chiar și fanii înfocați vor avea de furcă în a le identifica. În schimb, interiorul promite un layout îmbunătățit. Despre toate astea veți afla în minutele care urmează. 

  • vianu, marţi, 25.07.2017 12:14

    singurul lucru ce ma nemultumeste la masina asta e ...pielea Alcantara c'mon guys, rly?

  • dan_grc, marţi, 25.07.2017 13:35

    Acestui model nu i se potrivește tracțiunea integrală, nu are nevoie de așa ceva, în rest este o mașină ce subliniază excelent caracterul Bmw, caracter diluat la multe alte modele.

  • Adrian C, marţi, 25.07.2017 15:13

    @vianu Eu zic ca e chiar potrivita alcantara in masinile sport. Pe mine ma nemultumesc stopurile....pare ca sunt neterminate. Daca le lungeau mai mult era mult mai bine.

  • vianu, marţi, 25.07.2017 17:32

    Adrian C initial in articol se vorbea de 'pielea' Alcantara, apoi s-a corectat.:) Despre masina n-am nimic de comentat. Chiar m-ar coafa asa ceva...ramane discutabila linia de design a admisiei de sub numarul de inmatriculare