4.6
de Gabriel Nica, Foto: Ciprian Mihai, vineri, 1 septembrie

Transfer rapid

E dimineață. Deja ai întârziat la serviciu pentru că soacra a vrut să mai dea un aspirator înainte să o lași tu la gară. Arunci tot ce ai nevoie pentru ziua de azi în portbagaj, ancorezi soacra pe locurile din spate și apoi te urci rapid la volan. Tot stresul dispare într-o milisecundă, după ce ai apăsat pe butonul ăla roșu pe care scrie „Start/Stop”.

Sunetul bolborosit de V8 inundă aleea din fața casei și îți ridică părul pe mâini. În același timp, paradoxal, te calmează, pentru că știi că mașina asta te va duce mai ceva ca „vântul și ca gândul” până la destinație. Poate chiar ai să recuperezi minutele pierdute așteptând ca toată lumea să fie gata. Partea cea mai bună este că vei face toate aceste lucruri în confort absolut, pentru că la asta excelează Audi RS6 Avant.

Da, este mașina de familie perfectă dacă mă întrebi pe mine. În același timp, este și mașina perfectă pentru a ajunge în grabă la destinație. Nu în ultimul rând, este și mașina ideală pentru o tură pe circuit. Se poate? Sigur că da. Și o să vă explic și de ce.

PREZENTAREA MAȘINII PE CARE AM TESTAT-O

  • DanG, vineri, 01.09.2023 10:41

    Masina asta este o bijuterie, dar nu inteleg cu poti da 160.000 Euro pe asa racheta si sa o iei cu vopseaua asta? Vad tot mai des gri-ul asta la VAG care arata ca un strat de grund, amorsa, ca si cum masina urmeaza sa fie vopsita.

  • Andrei, sâmbătă, 02.09.2023 21:47

    Ce spun TopGear: ''Handling not as engaging as some unless you’re driving like, well, an Audi driver. Rubbish seats''

  • Tata socru, joi, 14.09.2023 07:57

    Asa se explica traficul infernal din zona Garii: 600 de cai si 800 de newtoni stau in trafic ca sa o duca pe soacra la gara, dupa ce a mai dat o data cu aspiratorul.