Mitsubishi L200 facelift

Mitsubishi L200 2.2 DI-D Double Cab 4WD Aut6
4.1
de Dragoș Băltățeanu, luni, 30 septembrie

Optimus Prime

Mitsubishi și-a redus în ultima vreme prezența în Europa. Dacă acum niște ani regăseam în gama japonezilor și modele tradiționale de clasă mică și compactă, acestea au dispărut acum. Mitsubishi oferă exclusiv modele SUV (ASX, Eclipse Cross și Outlander) și pick-up-ul L200.

Iar acesta din urmă reprezintă un model extrem de important pentru Mitsubishi. Având în vedere că legendarul Pajero nu mai există în ofertă, L200 preia rolul de off-roader 100% din gama producătorului cu siglă în formă de diamant.

L200 ajunge astfel la a șasea generație, după ce ultimul refresh a venit în 2015 pentru generația care reprezintă și baza tehnică a noului model. Mitsubishi a păstrat elementele clasice ale lui L200 (suspensie cu arcuri pe foi pentru puntea spate și diferențial spate blocabil) dar a adăugat un design nou și toate sistemele moderne de siguranță.

Iar rezultatul este excelent. L200 arată acum mai bine ca niciodată și nu a pierdut nici un gram din capacitatea de muncă care îl caracterizează.

  • PMC, luni, 30.09.2019 11:32

    Minunata scula! Am condus un model precedent prin locuri pe unde nu mi-as fi imaginat ca o masina poate rula. Absolut incredibila. Cine vrea sa faca offroad, asta e masina pe care as recomanda-o.

  • q, luni, 30.09.2019 17:44

    Sunteti chiar interesanti....auzi acolo ,la minusuri ,,elemente comune cu modelul anterior,,Adica?!Nu e NORMAL la un faceelift?...