Porsche Macan facelift

3.0 V6 Benzină Turbo (Macan S) Aut7 4x4

Tehnologie

4.5

Am vorbit deja parțial la capitolul Interior și parțial la capitolul Siguranță despre elementele pe care le aduce Macan S facelift la nivel tehnologic. În principiu, majoritatea acestora sunt găzduite de noul display de 10.9 inch care tronează deasupra bordului. 

Alte noutăți importante la acest capitol sunt farurile LED disponibile standard, un modul 4G disponibil standard pe care o cartelă cu abonament la internet îl transformă în inima mereu conectată a mașinii (ajută mai ales sistemul de navigație care astfel primește informații din trafic), o aplicație denumită Porsche Connect prin care poți analiza starea mașinii cu ajutorul telefonului și o altă aplicație pe care o vor folosi foarte puțini posesori ai exemplarelor Macan echipate cu noile jante de 19, 20 și 21 de inch: Offroad Precision. Aceasta funcționează similar cu aplicațiile care monitorizează și înregistrează traseele de alergat. 

  • Corocsenie Adrian, marţi, 11.12.2018 22:21

    Superba masina, superba locatie. Masina din pct. meu de vedere nu are defect. Nici prima serie nu mi s-a parut sa aiba. Dar acest facelift ia rezolvat micile imperfectiuni. Display-ul de ex. era cam mic la cel vechi...acum e ideal. Stopurile nu prea erau ok separate...acum arata mai bine cu ele unite. Ce sa mai...suv-ul perfect. Sau ma rog...crossover-ul.

  • octav71, miercuri, 12.12.2018 16:33

    Cum ar fi să scrie in spate pe hayon "Macan si atât", iar la cealaltă versiune sa scrie "Macan S"? Cum ar fi? În rest, ca deobicei scorul e mic, mașina e senzație(pentru clasa ei!).