Jeep Compass

2.2 CRD 163CP Limited 4WD
3.4
de Bogdan Mirică, Foto: Ciprian Mihai, luni, 12 decembrie

Pentru profani

Deşi a fost privit întotdeauna ca un brand robust, cu destinaţie exclusiv masculină, Jeep a ţinut cu tot dinadinsul să satisfacă şi publicului mai puţin cunoscător în ale off-road-ului, uşor de mulţumit, cu un SUV compact. Aşa a luat naştere Compass, un experiment pe care americanii şi l-au dorit mult, dar care nu le-a adus succesul dorit.

Odată cu mariajul Chrysler-Fiat, Compass ajunge din nou în Europa, cu un facelift binemeritat, gata să se bată cu granzii segmentului, printre care Toyota RAV4 sau Volkswagen Tiguan, nume cu rezonanţă pentru publicul de pe Bătrânul Continent.

  • slv83, luni, 12.12.2011 21:01
    jip

    Total anost atat la exterior cat mai ales la interior! Motor cu cilindree prea mare, portbagaj de Sandero! O masina facuta la mishto!

  • Bogdan, marţi, 13.12.2011 13:59
    stele pret achizitie

    Nu inteleg de ce doar 3 stele la pretul de achizitie in conditie in care concurenta cu un diesel echivalent in clasa, are un pret mai mare. Nu trebuia sa raportati pretul la clasa sa si la motorizare?

  • :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :), miercuri, 14.12.2011 12:18
    Compas

    Dar vad ca foarte interesata mai e lumea de compasul american!!!

  • Almahabba, marţi, 21.02.2012 10:29
    QqBBEcQDIPwzuMs

    I've been bnwosirg on-line more than 3 hours nowadays, yet I never found any fascinating article like yours. It is beautiful worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made excellent content as you probably did, the net will likely be a lot more helpful than ever before.