Horoscop Auto: Ce au pregătit astrele pentru tine şi maşina ta

Publicat marţi, 01.04.2014 00:00 de Bogdan Mirică

Automarket vă promite, începând de astăzi, o nouă rubrică, dedicată şoferilor sau şoferiţelor care se simt foarte apropiaţi de zodia lor. Analizăm pentru voi modul în care vă vor influnţa astrele la volan în următoarea săptămână.

Automarket inaugurează astăzi o nouă rubrică săptămânală, dedicată şoferilor care îşi doresc să fie la curent cu ce le rezervă astrele la volan. Vom analiza pentru voi mişcarea planetelor şi modul în care acestea vă pot influenţa experienţa la volan, fie că sunteţi un şofer experimentat sau un începător.

Rubrica „Horoscop Auto” este redactată în colaborare cu Institutul Astrologic Român şi foloseşte informaţii culese cu ajutorul unui telescop de ultimă generaţie.

  • BERBEC (21 martie – 20 aprilie) – Se anunţă un drum la munte

    Pentru că, din punct de vedere calendaristic, suntem deja în terenul lor, o să începem Horoscopul de astăzi cu zodia Berbec. Soarele se află în semnul vostru, iar asta înseamnă energie. Energie care se va consuma în demaraje furtunoase de la semafor şi, de multe ori, depăşirea limitei de viteză. Începutul de aprilie vă aduce aproape de îndeplinirea unui proiect personal. Dacă sunteţi în căutarea unei maşini noi, ea ar putea să apară. Nu uitaţi că luna aceasta demarează şi Programul Rabla. Sfârşitul de săptămână vă găseşte în maşină cu familia, cel mai probabil în drum spre o destinaţie montană. Puterea ta de convingere va muta munţii din loc şi familia în maşină.

  • TAUR (21 aprilie – 21 mai) – Diplomaţie în trafic

    Taurii sunt îndemnaţi să se poarte cu delicateţe săptămâna aceasta. Maşina ar putea să le facă probleme. Nu bruscaţi ambreiajul, acceleraţia sau frânele. Riscaţi să vă treziţi într-o situaţie pe care nu o mai puteţi evita. La mijlocul săptămânii vor apărea situaţii dificile şi în trafic. Foloseşte diplomaţia pentru a te feri de agresivitatea celor din jur. Finalul de săptămână va aduce mai multă încredere în forţele tale proprii şi în potenţialul maşinii. Ai putea chiar să depăşeşti viteza regulamentară.

  • GEMENI (22 mai – 21 iunie) – Încearcă un service de cartier!

    Săptămâna aceasta vei afla o serie de informaţii care te vor tulbura. Încearcă să îţi păstrezi calmul. De cele mai multe ori mecanicii exagerează, iar problema ta nu este atât de gravă. Astrele te sfătuiesc să alegi o soluţie mai simplă, aşa că o vizită la un service de cartier te poate salva de la o cheltuială în plus. Spre sfârşitul săptămânii te vei simţi în centrul atenţiei: maşina ta va fi admirată la spălătorie, la semafor sau în parcarea de la mall. Printre admiratori s-ar putea număra şi cineva special pentru tine.

  • RAC (22 iunie – 22 iulie) – Excese în trafic şi probleme în cuplu

    Chiar dacă nativii zodiei mai confundă treapta întâi cu marşarierul, prima săptămână din aprilie va fi una în care racii vor călca puternic pedala de acceleraţie. Primăvara vă aduce o porţie de energie nestăvilită la volan. Aveţi senzaţia că toţi sunt împotriva voastră şi simţiţi nevoia să le arătaţi cine e şeful la fiecare semafor, la fiecare curbă, la fiecare parcare. Nici în plan amoros nu vă merge foarte bine. Partenerul din dreapta va fi extrem de cicălitor la fiecare regulă de circulaţie încălcată. Aveţi grijă să nu vadă vitezometrul.

  • LEU (22 iulie - 22 august) – Marte vă poate înscena un accident periculos

    Urmează o săptămână extrem de agitată pentru şoferii născuţi în zodia Leului. Mercur favorizează aglomerarea de sarcini, ceea ce înseamnă că veţi petrece multe ore la volan. Traficul o să vă dea bătăi de cap, aşa că e bine să vă menţineţi calmul. Nu forţaţi portocaliul. Aşteptaţi celălalt verde încercând să vă relaxaţi analizându-i pe ceilalţi participanţi la trafic. Astrele indică ceva probleme de sănătate spre sfârşitul săptămânii, aşa că aveţi mai multă grijă la volan. Necruţătorul Marte vă poate rezerva întotdeauna un accident periculos.

  • FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie) – Escapadă nocturnă la volan

    Vă enervaţi la culme în trafic. Motiv pentru care decideţi să lăsaţi maşina în parcare pentru tot restul săptămânii şi să apelaţi la transportul în comun. Momentul de răzvrătire nu va dura mult. La mijlocul săptămânii o oportunitate amoroasă vă face să răsuciţi cheile în contact la ceas de seară. Astrele vă surâd şi parcă toate semafoarele stau blocate pe verde. Escapada aduce după sine curaj şi decizia de a reveni la volanul maşinii pentru tot restul săptămânii. Prezenţa lui Saturn în casa a patra este sinonimă cu lipsa banilor. Acciza aplicată carburanţilor ar putea să vă lase fără prea mulţi bani în portofel.

  • BALANŢĂ (23 septembrie – 22 octombrie) – Nu exageraţi cu alcoolul!

    Jupiter în sfera carierei anticipează câteva drumuri cu maşina în scop profesional. Mergeţi la un interviu sau faceţi o serie de comisioane care vă aduc promovarea pe o funcţie mai înaltă. Spre sfârşitul săptămânii, veţi lua parte la o reuniune de familie în provincie. Nu exageraţi cu alcoolul pentru că Marte vă poate întinde o capcană: o amendă sau chiar un accident.

  • SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie) – Noi recorduri de consum urban

    Tehnologia îţi poate pune probleme săptămâna aceasta. O convorbire telefonică îţi poate aduce o amendă sau un mesaj text te poate face neatent la frânele celui din faţa ta. Renunţă la telefon în timp ce şofezi, măcar în primele zile ale săptămânii. Cumpătarea te va caracteriza pe parcursul celor şapte zile, ceea ce înseamnă că îţi vei fixa adevărate provocări de consum. Calcă uşor pedala de acceleraţie şi avantajul va fi în buzunarul tău.

  • SĂGETĂTOR: (22 noiembrie – 21 decembrie) – Se naşte o idilă în trafic?

    Vor ieşi scântei după mai multe interacţiuni cu colegii de muncă. Cel mai probabil pe seama consumului urban pe care unii pretind că îl obţin. Nu lăsa garda jos. Astrele spun că adevărul e de partea ta. Miercuri ai ocazia de a oferi indicaţii preţioase în trafic. Fiind vorba de prezenţa lui Venus în semnul tău zodiacal, e foarte probabil ca indicaţiile să meargă către un participant la trafic de sex opus. Se naşte o idilă? Nu este exclus.

  • CAPRICORN: (22 decembrie – 20 ianuarie) – Eviţi aglomeraţia cu trasee noi

    Partea ta creativă este stimulată puternic în această săptămână. Asta înseamnă că vei găsi trasee care te vor ajuta să eviţi aglomeraţia. Spiritul de orientare este şi el favorizat de Uranus. Ar fi bine să te laşi condus de inspiraţie, chiar dacă strada pare că se înfundă. Weekendul îţi rezervă o întâlnire amoroasă la care vei merge cu maşina. Fii galant! Deschide-i portiera!

  • VĂRSĂTOR: (20 ianuarie – 18 februarie) – Dispar problemele cu parcarea

    Jupiter e şi în casa locuinţei, a familiei, ceea ce înseamnă că vei găsi mereu loc de parcare în faţa blocului. Nu-ţi forţa însă norocul. E posibil ca şi ceilalţi vecini să fie sub acelaşi semn zodiacal. Spre sfârşitul săptămânii vei primi o veste bună. Cel mai probabil urmează să faci o călătorie în străinătate cu maşina companiei. Cele şapte zile vor fi sinonime cu satisfacţia. Sunteţi din ce în ce mai mulţumiţi de maşina voastră.

  • PEŞTI: (19 februarie – 20 martie) – Răsfăţ pentru maşina ta

    Te bucuri de o energie care te ajută să ţii totul sub control. Te simţi ca peştele în apă atunci când te afli în spatele volanului. Fiecare melodie preferată, semafor verde sau zâmbet în trafic te binedispune. Starea ta pozitivă se va resimţi şi în modul în care conduci: vei fi mai relaxat, mai puţin crispat, vei uita de claxon. Eşti tentat să demarezi proiecte noi legate de maşina ta. Un schimb de ulei înainte de termen, nişte ştergătoare noi, poate şi un tratament de detailing pentru scaunele care au început să se murdărească. Cei mai tineri pot cocheta şi cu tuningul.

Mai departe...
  • eee, marţi, 01.04.2014 09:33

    big like!! ;)

  • Fane mineru', marţi, 01.04.2014 10:47

    1 aprilie rullz :)

  • ally_great, marţi, 01.04.2014 11:27

    Prea tare! :)

  • inexorabil, marţi, 01.04.2014 11:36

    Doamne, Bogdane, renunta la aiureala asta, te rog, sa nu alunecam spre magie si ocultism...Om fi cu toti putrezi de pacatosi, dar sa nu uitam, totusi, ca suntem ortodocsi! Macar atat sa ne amintim...

  • ics, marţi, 01.04.2014 12:26

    'Leu...Nu forţaţi portocaliul. Aşteptaţi celălalt verde...' M-a oprit un politist acum cativa ani in Bucuresti pentru ca fortasem la semafor sa-l prind. Si eu tot ziceam, am trecut pe portocaliu, am trecut pe portocaliu... si el zicea Poftim??? Poftim??? Ceva nu era in regula apoi mi-am dat seama. Dl. Politist, am trecut pe GALBEN. Si m-a iertat :)

  • LR, marţi, 01.04.2014 22:22

    Buna pacaleala! Era sa va cred:) Oricum, nu vad ce ar cauta o asemenea rubrica pe un site auto.

  • razorsbk, miercuri, 02.04.2014 10:51

    super funny :))