Honda Civic Black Edition - pachet estetic disponibil pentru clienţii europeni

Publicat joi, 06.03.2014 13:59 de Bogdan Mirică

Honda a adus la Geneva, pe lângă conceptul viitorului Civic Type R, şi un pachet de personalizare pentru modelul său compact. Se numeşte Civic Black Edition şi, după cum o spune şi numele, se axează pe culoarea neagră.

Alături de conceptul viitorului Civic Type R, Honda a mai expus la Geneva şi o versiune specială a modelului său compact. Este vorba despre Civic Black Edition, un pachet personalizat cu atenţie de designerii constructorului japonez.

Honda Civic Type R, conceptul apropriat de producţie anunţă o nouă eră pentru marcă

Începând cu luna mai a acestui an, clienţii europeni ai actualului Civic pot opta pentru pachetul care scoate în evidenţă culoarea neagră. Kitul estetic include noi extensii pentru spoilerul frontal, vopsite într-un negru lucios, ca de altfel şi întreaga caroserie. Nu lipsesc pragurile laterale, eleronul posterior şi un nou spoiler spate, de asemenea dominat de culoarea neagră.

Carcasele oglinzilor şi capacul rezervorului au devenit şi ele lucioase. Ca element contrastant, logo-ul Civic de pe hayon a fost vopsit în argintiu.

Pachetul este completat de un set de jante de 18 inch, botezat Nitrogen, care nu se abat de la ideea generală a ediţiei. Aşadar, vin vopsite într-un negru mat şi oferă un capac central cu aspect din fibră de carbon.

  • mishazaitev, joi, 06.03.2014 15:19

    Civic este o masina care se poate defini doar printr-o singura expresie: "Engage !"

  • zarnesteanu, joi, 06.03.2014 17:03

    "Grandma, engage! Engage "drive" grandma, not reverse".

  • bbb, joi, 06.03.2014 17:18

    Au aparut si tapinarii complexati. Da stiu, strugurii sunt acrii.