Williams are planuri agresive pentru 2008

Publicat luni, 03.09.2007 17:16 de Daniel Popescu

Williams construieste o noua masina pentru sezonul urmator, iar oficialii echipei cred ca aceasta va reprezenta un prim pas in incercarea de a castiga din nou campionatul. Directorul tehnic al echipei, Sam Michael, a dezvaluit ca echipa adopta un plan agresiv pentru sezonul viitor.

“Nu este o evolutie a monopostului FW29, este o noua masina”

, a declarat Michael. “O masina care reprezinta o revolutie este rapida si castiga curse. Nu este aceeasi masina ca cea de anul acesta. Am inceput de la zero. Nu este un succesor direct”.

Williams intentioneaza sa lanseze noua masina in luna ianuarie, iar echipa isi concentreaza toate eforturile pe noua masina. Michael a comentat si declaratiile lui Nico Rosberg, care a spus ca noua masina va fi un mare pas inainte pentru echipa. “Nu este vorba ca ne gandim sa castigam campionatul anul viitor, si nici Nico nu a spus asta. A spus doar ca a vazut ce s-a intamplat la Williams in ultimele 12 luni din punct de vedere al design-ului, si crede ca echipa merge intr-o directie buna. Cu siguranta putem face un mare pas inainte in 2008, pentru ca suntem cu regularitate la 0.8 – o secunda de baietii care se claseaza pe podium. Aceasta este diferenta pe care trebuie sa o reducem”, a mai precizat Michael.