Massa, pregatit pentru asaltul final

Publicat luni, 03.09.2007 17:07 de Daniel Popescu

Desi recunoaste ca McLaren a avut o prestatie foarte buna in testele de la Monza, Felipe Massa considera ca Ferrari va fi puternica in cursa din acest weekend.

“Avand in vedere ploaia de la Monza, am avut o zi productiva vineri. Cei de la McLaren au fost puternici aici, dar am facut cateva lucruri interesante si voi fi si noi foarte puternici”

, crede Massa.

Brazilianul considera ca lupta pentru titlu se da in continuare intre patru piloti. “Acest campionat este foarte competitiv. Patru piloti se lupta pentru titlu, asa ca trebuie sa fiu sigur ca sunt mai competitiv decat ceilalti. Sunt intr-o pozitie buna si trebuie sa dau totul”, a precizat pilotul Scuderiei Ferrari, care spune ca pneurile si franele au functionat perfect in cadrul testelor de la Monza.

“Ambele tipuri de pneuri sunt bune. Vom decide saptamana aceasta aceasta ce tip de pneuri vom folosi in cursa. Nu avem nicio problema cu franele”.

Brazilianul admite ca presiunea la echipa este mult mai mare acum decat in urma cu un an, pentru ca Ferrari lupta cu McLaren in ambele campionate. “Anul acesta luptam atat in campionatul pilotilor, cat si in cel al constructorilor. De aceea, cu siguranta este o presiune mult mai mare fata de anul trecut. Dar asta nu contreaza. Cu sau fara presiune am castigat oricum curse. In cele din urma, trebuie doar sa dai ce ai mai bun. Rezultatul final conteaza. Presiunea exista oricum intotdeauna”, a incheiat Massa.