Mallya, mandru ca o echipa indiana este pe grila de start a F1

Publicat luni, 03.09.2007 17:03 de Daniel Popescu

Miliardarul Vijay Mallya a promis ca tara sa va face tot posibilul sa aduca Formula 1 in India, dupa ce indianul s-a asociat cu Michiel Mol pentru a cumpara echipa de Formula 1 Spyker. Olandezii au anuntat ca au acceptat oferta si ca vanzarea va fi finalizata in urmatoarele 30 de zile.

“Echipa indiana este pe grila de start a F1”

, a declarat mandru Mallya la Mumbai. “Nu pot face comentarii legate de bugetul pentru 2008. Daca o crestere cu 30-40% va fi justificata, atunci vom face acest lucru. 2008 va fi punctul de plecare pentru o imbunatatire graduala. Nu se va produce niciun miracol. Intelegerea este buna pentru Formula 1 si pentru India”.

Mallya prefera sa ramana precaut in privinta numelui cu care va concura echipa sa, precum si in ceea ce priveste pilotii. “As vrea sa spun ca mi-ar face o deosebita placere ca un pilot indian sa concureze la o echipa din India, dar trebuie sa ne consultam cu seful echipei. In acest moment moment nu pot spune daca echipa isi va pastra sau nu numele si in sezonul urmator. Numele noii echipe trebuie aprobat de celelalte echipe, precum si de managementul Formulei 1”, a mai precizat Mallya.