Vettel nu se gandeste la despartirea de Toro Rosso

Publicat miercuri, 29.10.2008 13:28 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel sustine ca nu are emotii inaintea Marelui Premiu al Braziliei, desi aceasta va fi ultima sa cursa in calitate de pilot al Scuderiei Toro Rosso.

Vettel a avut performante peste asteptari la Toro Rosso in acest sezon si chiar a obtinut o victorie pe circuitul de la Monza.

Rezultatele sale l-au propulsat la Red Bull, echipa pentru care va concura anul viitor. Desi Marele Premiu al Braziliei reprezinta ultima cursa in monopostul Toro Rosso, Vettel spune ca nu este emotionat si ca se va gandi la acest lucru doar la finalul cursei.

"Sincer sa fiu, nu ma voi gandi ca este ultima cursa. Vom merge acolo si ne vom face treaba. Nu suntem o echipa la fel de mare ca Ferrari sau McLaren, ne concentram si suntem aici pentru a reusi ceva. Chiar daca poate fi ultima cursa, sunt sigur ca ne vom gandi doar la performantele de sambata si duminica. Vom da totul. Duminica noapte vom avea o buna oportunitate sa sarbatorim", a declarat germanul pentru publicatia Autosport.

Vettel spera sa castige suficient de multe puncte in ultima cursa a sezonului pentur ca Toro Rosso sa ramana in fata celor de la Red Bull in clasamentul general. "Evident, victoria nu este posibila in conditii normale si in calificari nu luptam cu baietii mari", a adaugat el.

"In Q2, cu o masina usoara, se pare ca suntem destul de aproape, dar cand pui combustibil poti vedea cat de bun sau nu esti. Monza a fost o cursa perfecta pentru noi. Am fost cei mai rapizi in acele conditii si am facut cea mai buna treaba".

"Cred ca nu ar trebui sa ne mai uitam la cursa de la Monza, ci la celelalte curse pentru a vedea adevarata performanta, pentru ca in ultimele curse am fost suficient de buni pentu a castiga puncte constant. Avem un pachet bun si depinde de noi sa il folosim. Dar nu poti fi intotdeauna in top. Altfel, Ferrari si McLaren ar castiga toate cursele cu 1-2, 1-3 sau 1-4 si primele patru pozitii ar fi vandute celor de la Ferrari si McLaren".