Trulli spera intr-un rezultat bun in cursa de duminica

Publicat luni, 30.07.2007 17:14 de Daniel Popescu

Cursa de la Budapesta reprezinta ultimul Grand Prix inainte de pauza de vara din Formula 1. Pentru pilotul echipei Toyota, Jarno Trulli, cursa se anunta foarte interesanta.

"Imi place foarte mult cursa de la Hungaroring. Este un circuit foarte provocator pentru piloti cu multe valuriri. Este vital ca masina sa fie bine echilibrata, iar aderenta si tractiunea trebuie sa fie bune. Ne asteptam la o vreme foarte calda, insa in prezent ma pregatesc intens pentru astfel de conditii. Am avut performante bune aici in trecut dar nu cred ca am obtinut rezultatele pe care le meritam, asa ca sper intr-o cursa cat mai buna"

, a declarat Trulli.

Italianul este constient de rezultatele slabe de la Nurburgring, insa priveste cu incredere cursa din Ungaria. "Cu siguranta, rezultatul de la Nurburgring a fost dezamagitor, in special pentru ca am avut o sansa buna sa obtinem puncte dupa un inceput de weekend foarte promitator. A fost un weekend dezamagitor dar vom munci mult pentru a obtine un rezultat bun in Grand Prix-ul Ungariei", a incheiat Trulli.