Ralf Schumacher: "Depasirile sunt dificile la Hungaroring"

Publicat luni, 30.07.2007 16:52 de Daniel Popescu

Pilotul echipei Toyota, Ralf Schumacher, asteapta cu nerabdare cursa din Ungaria, datorita fanilor care creaza o atmosfera frumoasa.

"Weekendul la Budapesta este intotdeauna foarte placut pentru ca sunt multi fani entuziasti la Hungaroring, iar orasul in sine este foarte frumos. In august este intotdeauna o vreme foarte calduroasa aici, chiar daca anul trecut a fost neasteptat de rece. Caldura ne poate afecta concentrarea, dar m-am antrenat si sunt pregatit, asa ca nu voi intampina probleme"

.

Germanul sustine ca depasirile sunt foarte greu de realizat, din cauza configuratiei circuitului, insa este optimist deoarece echipa s-a descurcat bine in calificari in ultimele curse. "Natura circuitului face ca depasirea sa fie foarte dificila, astfel ca este foarte important sa continuam prestatiile bune din calificari. Din pacate nu am reusit sa obtinem si in curse rezultate atat de promitatoare, si aceasta este provocarea noastra pentru acest weekend. Cred ca suntem capabili sa obtinem puncte si ne vom stradui sa facem o treaba buna tot weekend-ul", a precizat pilotul german.

In primele 10 curse ale acestui sezon, Ralf Schumacher a obtinut doar 2 puncte, cate un punct la cursa de debut din Australia si in Canada.