Alonso se simte pregatit pentru o noua victorie

Publicat luni, 30.07.2007 17:38 de Daniel Popescu

Rezultatele bune obtinute de dublul campion mondial Fernando Alonso la Hungaroring ii dau acestuia incredere ca poate obtine a doua victorie consecutiva, dupa succesul de la Nurburgring.

"Am cateva amintiri placute de la Hungaroring, mai ales ca aici am castigat prima cursa din Formula 1. Cu toate ca anul trecut nu a fost asa de bun, cursa va fi intotdeauna speciala pentru mine. Este un circuit lent dar, din cauza conditiilor meteo, este foarte solicitanta din punct de vedere fizic. Pentru a iesi cu bine din viraje trebuie sa ai o tractiune foarte buna"

, a declarat Alonso.

Spaniolul lauda performanta masinii McLaren pe circuitele asemanatoare celui de la Hungaroring. "Monopostul MP4-22 a avut performante bune pe astfel de circuite pana acum, astfel ca sunt optimist in privinta cursei".

Alonso soseste in Ungaria dupa victoria de la Nurburgtring, in urma careia diferenta dintre el si coechipierul sau Lewis Hamilton s-a redus la numai 2 puncte.

  • ralu, luni, 30.07.2007 19:27
    pai asa!

    sa speram k va fi bine....

  • ashfdkasjf, marţi, 31.07.2007 14:08
    .....

    sa speram ca nu va castiga:)

  • Vlad, marţi, 31.07.2007 19:30
    Spera....

    Daca Kimi e pe pista ramane cu speranta...daca dinou o face lata :(.... nu stiu ce o sa faca Massa....oricum Ferrari e peste McLaren lucru care ma bucura enorm! Go go go Ferrari!