Symonds lauda revenirea in forta a echipei Renault

Publicat luni, 27.10.2008 17:17 de Daniel Popescu

Pat Symonds este incantat de modul in care Renault a gestionat finalul sezonului si admite ca victoriile din ultimele curse au readus increderea in cadrul echipei.

Dupa un inceput de sezon foarte dificil, cei de la Renault si-au revenit in ultima parte a campionatului si au obtinut doua victorii in Singapore si Japonia prin Fernando Alonso.

Pat Symonds, directorul departamentului de inginerie al Renault, spune ca acest reviriment a sporit increderea in cadrul echipei.

"A fost dezamagitor cand am inceput anul mai in spate decat ne asteptam, iar faptul ca situatia a ramas la fel nu ne-a placut deloc. Au existat motive pentru asta, dar in aceasta situatie particulara conteaza faptele, nu motivele acestor fapte", a precizat Symonds.

"Modul in care am revenit ne-a redat increderea pentru ca am demonstrat ca putem dezvolta masina mai mult decat competitorii si mai mult decat cei care conduc in campionat, pentru ca ne-am apropiat foarte mult de ei. Cred ca acesta este un mesaj grozav pentru anul viitor cu atatia factori noi care vor fi introdusi pentru ca am demonstrat ca putem prelua initiativa in astfel de momente".

  • TeamN, luni, 27.10.2008 17:30
    offfffffffffffffffffffff

    Salut d-lui administrator ,vin cu marea rugaminte sa nu mai aplicati acea reclama cu subaru va rog va implor ma deranjeaza rau de tot nu pot sa-mi accesez acea icon cu echipa si nu pot face nimic .Va rog sa luati masuri..........

  • NeoGalaxy, luni, 27.10.2008 18:55
    @Renault

    "S-au apropiat de ei" ??? 72x 156, 145, 135? Cam cat s-au apropiat de ei? La piloti sunt cam la fel in spate. Eu zic sa fie norocosi. Echipele de top au dezvoltat masina dar cand te apropri de maximul de dezvoltare faci mai incet pasii. Cand mai ai mult de dezvoltat, o faci mai repede.