Alonso: "Ne-am indeplinit obiectivele pe 2008"

Publicat luni, 27.10.2008 16:59 de Daniel Popescu

Fernando Alonso spune ca Renault si-a indeplinit deja toate obiectivele pentru 2008 si crede ca echipa poate profita de acest lucru pentru a aborda cu calm MP al Braziliei.

Renault nu mai poate pierde locul 4 in clasamentul constructorilor dupa un final de sezon senzational, in care Alonso a reusit doua victorii in Singapore si Japonia.

Spaniolul are multe amintiri placute de la Interlagos si crede ca Renault poate surprinde din nou in Brazilia.

"La Interlagos am castigat cele doua titluri cu Renault in 2005 si 2006, asa ca este grozav sa revin aici"

, a declarat Alonso in cadrul unui preview al echipei sale. "Anul acesta ne-am atins deja obiectivele de a termina sezonul pe locul 4 in clasamentul constructorilor, asa ca putem aborda aceasta cursa mai relaxati, ceea ce ne-ar putea avantaja. Dupa Singapore si Fuji, echipa crede ca orice este posibil".

Coechipierul sau, Nelson Piquet Jr, va concura pentru prima oara in fata propriilor suporteri si spera sa obtina un rezultat cat mai bun. "Stiu ca va fi grozav sa pilotez in propria mea tara in fata familiei si a prietenilor. Voi da totul pentru a ramane concentrat, pentru a lucra cu inginerii mei si pentru a ma asigura ca voi avea o cursa buna la Interlagos", a precizat brazilianul.