McLaren pregateste o noua aripa spate pentru Brazilia

Publicat luni, 27.10.2008 16:38 de Daniel Popescu

McLaren va introduce o noua aripa spate pentru Marele Premiu al Braziliei de la sfarsitul acestei saptamani, potrivit informatiilor publicate de revista Autosport.

Lewis Hamilton are un avans de 7 puncte in clasament in fata rivalului sau Felipe Massa, cu o singura cursa inainte de finalul sezonului.

Desi britanicul poate aborda foarte precaut finala campionatului, McLaren vrea sa se asigure ca ii ofera acestuia cea mai buna masina posibila.

In acest sens, britanicii pregatesc o noua aripa spate pentru monopostul MP4-23, alaturi de alte 6 upgrade-uri in diferite zone ale masinii pentru imbunatatirea aerodinamicii.

De altfel, CEO-ul Martin Whitmarsh a confirmat dupa Marele Premiu al Chinei ca echipa pregateste un set de imbunatatiri. "Ne-am pus toate eforturile pe pachetul aerodinamic pentru a imbunatati eficienta masinii", a precizat el.

In plus, McLaren a confirmat inca de la cursa din Shanghai ca va continua sa imbunatateasca masina chiar si pentru ultima cursa, fapt confirmat si de seful Ron Dennis. "Nu este inca gata, dar cel mai probabil doar fiabilitatea ne va crea probleme. Asa ca vom fi precauti in privinta pneurilor, a ploii si a altor lucruri de acest fel. Dar nu avem nimic de castigat pana vineri in ceea ce priveste acesti "daca". Toate lucrurile pe care le facem in mod normal vor fi gata si vineri dimineata ne vom adapta indiferent de conditii", a precizat Dennis.

  • 0313, luni, 27.10.2008 21:44
    Bafta Mclaren

    The best team Mclaren Mercedes,baietii cu ferrari tre sa accepte realiatatea.