Sutil spera sa repete performanta din sezonul trecut

Publicat luni, 06.10.2008 15:50 de Daniel Popescu

Adrian Sutil spera ca in Marele Premiu al Japoniei sa obtina o performanta similara cu cea de anul trecut, cand a castigat primul punct din cariera la Fuji.

Sutil a obtinut in 2007 primul punct din cariera in F1 chiar pe circuitul de la Fuji, marturisind ca spera ca repete ispriva si in acest an.

"Cu siguranta asta este ceea ce sper, dar este mult mai dificil in acest an", a declarat Sutil. "Am avut un eveniment dificil in Singapore, dar suntem atat de aproape incat este suficient ca o echipa sa aiba probleme si putem ajunge acolo. Bineinteles ca nu ne putem baza pe ce vor face celelalte echipe, trebuie sa dai tot ce poti, asa ca vom vedea"

.

Coechipierul sau, Giancarlo Fisichella, refuza sa faca pronosticuri inaintea cursei, mai ales dupa deznodamantul neasteptat din Marele Premiu al statului Singapore. "Dupa cursa trecuta din Singapore, nu cred ca poti prezice rezultatul", a precizat italianul. "In intreaga mea cariera nu cred ca am vazut un sezon cu atat de multe conditii imprevizibile si rezultate neasteptate. In ceea ce ne priveste, trebuie sa ne concentram pe performanta, fara sa comitem greseli, si sa ajungem la finalul cursei".