Schumacher asteapta cu nerabdare Race of Champions

Publicat joi, 13.12.2007 16:59 de Daniel Popescu

Michael Schumacher va reveni duminica pe circuit la Race of Champions, iar multiplul campion mondial vorbeste despre motivele care l-au determinat sa ia parte la acest eveniment. Partial tentat de programul de caritate care se desfasoara cu aceasta ocazie, Michael Schumacher nu poate nega ca asteapta cu nerabdare acest eveniment unic.

"Imi amintesc ca m-am distrat foarte bine", a declarat Schumacher, vorbind despre aparitia sa la Race of Champions in 2004. "A fost un eveniment minunat, in special pentru spectatori, care s-au bucurat foarte mult. Dar a fost foarte amuzant si pentru noi, pilotii, pentru ca am avut prilejul sa ne cunoastem mai bine. Asa ca am numai amintiri bune de la ultimul eveniment la care am participat".

La fel ca in ultimii 3 ani, o parte dintre fondurile obtinute din vanzarea biletelor va fi directionata spre un institut care cerceteaza disfunctionalitatile creierului. "Voi concura la Londra pentru ca Race of Champions sprijina acest institut si sunt foarte mandru sa iau parte la o astfel de initiativa. Pentru mine, combinarea curselor cu actele de caritate este optiunea perfecta", a declarat Schumacher. "Aportul meu in organizare este mai degraba mic, intrucat membri fondatori sunt oameni extraordinari".

Race of Champions va avea loc duminica 16 decembrie 2007 pe un circuit amplasat in jurul stadionului Wembley din Londra. Evenimentul va fi transmis live pe postul de televiziune EuroSportcu incepere de la ora 19:00.

  • horted, vineri, 14.12.2007 00:24
    pana mea

    sincer sa fiu, nu stiu ce ma nemultumeste....dar e ceva...cred ca nu mi-a mai sunat ceasul...si ca stau prea mult pe net...sunt un pic obsedat, dar vreau si eu ma un tricou de la voi....sau macar un cerceaf.....