Honda are incredere in Barrichello

Publicat joi, 13.12.2007 16:27 de Daniel Popescu

Sefii echipei Honda sunt increzatori ca Rubens Barrichello va reveni la forma buna din trecut, dupa campania dezamagitoare din 2007.

Pilotul brazilian nu a reusit sa castige niciun punct in sezonul trecut si au circulat avonuri ca locul sau in cadrul echipei este in pericol. Insa inaintea noului sezon sefii echipei japoneze au incredere in abilitatile lui Barrichello, cu atat mai mult cu cat acum lucreazadin nou cu Ross Brawn.

"Anul acesta a fost dificil pentru el, dar este evident ca se antreneaza foarte mult", a declarat seful executiv, Nick Fry. "A mai lucrat cu Ross Brawn si stie de ce este capabil. Asta l-a motivat deja".

Fry a admis ca entuziasmul lui Barrichello a fost afectat de problemele pe care echipa le-a avut la monopostul RA107, dar crede ca lucrurile vor fi diferite in 2008. "Pentru cineva care este in Formula 1 la o echipa de top ca Ferrari pentru mult timp, cand ajunge sa piloteze o masina mai slaba motivarea devine foarte dificila", a spus el. "Insa ambii piloti au muncit din greu, iar Rubens a prins viteza si a muncit foarte mult".

  • alecstm, sâmbătă, 15.12.2007 07:48
    reclama mascata :))

    circulat avonuri. trebuia sa puneti si aici un link sa apara fereastra aia enervanta ;)