Ross Brawn: "Cultura Ferrari este in sangele meu"

Publicat miercuri, 01.08.2007 17:29 de Daniel Popescu

Fostul director tehnic al echipei Ferrari, Ross Brawn, a negat speculatiile conform carora ar dori sa se alature unei alte echipe anul viitor. Brawn a parasit Ferrari la sfarsitul anului 2006 dupa 10 ani ca director tehnic si a inceput recent discutiile despre o posibila revenire la echipa in viitor.

"Dupa ultimele relatari din presa legate de situatia mea m-am gandit ca as putea fi de ajutor sa-mi reconfirm pozitia. Motivul pentru care am luat un an de pauza la Ferrari a fost unul pur personal. Dupa 30 de ani in sporturile cu motor am vrut sa ma dedic familiei mele. Sunt bucuros sa afirm ca, desi echipa a fost dezamagita de decizia mea, Ferrari mi-a inteles motivele si mi-a cerut sa discutam despre optiunile pe care le pot avea in viitor alaturi de ei. Acum, am inceput aceste discutii pentru a vedea daca cerintele Ferrari si ambitiile mele se potrivesc si pentru a vedea daca as putea lucra aici in viitor", a declarat Brawn.

Acesta sustine ca Ferrari este singura echipa cu care a negociat, pentru ca Scuderia italiana i-a ramas in suflet dupa cei 10 ani petrecuti la Maranello. "Dupa zece ani fantastici, oamenii si cultura de la Ferrari mi-au intrat in sange, iar Ferrari este echipa mea. Ferrari este singura echipa cu care am discutat despre viitorul meu. Orice relatari din presa care ma leaga de alte echipe sunt pure speculatii", a precizat Brawn.

  • veryy god, miercuri, 01.08.2007 18:02
    very god

    bv.ross brawn !!!