Briatore: "Kovalainen a demonstrat ca este talentat"

Publicat miercuri, 01.08.2007 15:58 de Daniel Popescu

Seful Renault, Flavio Briatore, a caracterizat inceputul de sezon drept slab pentru echipa sa, insa sustine ca francezii sunt pe drumul cel bun.

"Am avut un inceput de sezon prost. Insa am muncit mult si am adus imbunatatiri concrete. Am demonstrat ca suntem o echipa campioana chiar si atunci cand nu castigam curse. A fost un test de caracter pentru acest an si cred ca l-am trecut. Acum suntem pe calea cea buna"

, a declarat Briatore.

Italianul il lauda pe debutantul Heikki Kovalainen, sustinand ca acesta nu a beneficiat de un monopost bun in startul sezonului. "La inceputul anului i-am dat o masina care era dificil de condus. Pentru un debutant, a fost o situatie grea si cred ca asta a simtit si el. Insa, daca startul a fost dezamagitor, ulterior a inceput sa fie receptiv. A ascultat feddback-ul primit, a avut grija sa mearga bine si a avut cateva curse foarte bune incepand din Canada. Poate ca i-a luat o jumatate de sezon, dar acum incepe sa-si demonstreze talentul si sa arate de ce avem incredere in el", a mai pprecizat Briatore.

Seful echipei franceze sustine ca nu are motive sa se grabeasca sa definitiveze echipa de piloti cu care va ataca sezonul 2008. "Nu ne grabim. In acest moment, muncim pentru a ne asigura ca vom avea o masina buna in 2008. Asta este prioritatea pentru sezonul viitor pentru a ne atinge obiectivul de a castiga din nou curse. Anul acesta ne-a aratat ca a avea o masina potrivita este cheia pentru a fi competitivi", a incheiat italianul.

  • toyota, miercuri, 01.08.2007 16:26
    toyota?

    toyota si schumacher,bagati si voi o stire cu ei:(

  • criss28, miercuri, 01.08.2007 16:29
    neaahhhh

    nu e nevoie. pt ca nu pot sa-i mai iau eu:D am facut deja schimbarile pt stirea asta si am luat 13 puncte. Sa o lase pe maine sa mai iau ceva puncte. Tot incerc sa ma apropii de locul 3, dar vad ca face aceleasi miscari ca si mine:(((

  • :(, miercuri, 01.08.2007 16:33
    :(

    numai voi vreti sa luati puncte :((

  • a, miercuri, 01.08.2007 17:52
    anuntati

    inainte sa schimbati piloti cum vreti voi cei de la automarket anuntati..ca eu azi am pierdut o gramada de puncte din cauza voastra..l-am luat pe yamamoto si voi l-ati scos de tot de pe lista si nu am avut cum sa-l mai inloicuiesc cu alcineva