Rosberg spera sa revina pe podium

Publicat luni, 19.05.2008 15:54 de Daniel Popescu

Nico Rosberg este increzator ca Williams pot termina Marele Premiu al statului Monaco pe podium.

Rosberg a terminat pe locul trei cursa de debut din Australia, insa in ultimele Mari Premii germanul nu a mai avut rezultate impresionante. Totusi, Rosberg priveste cu incredere cursa din Principat si spune ca circuitul monegasc se potriveste foarte bine echipei sale.

"Astept cu nerabdare sa concurez la Monaco"

, a declarat Rosberg. "De fapt, astept cu nerabdare urmatoarele doua curse. Monaco este o cursa perfecta pentru Williams, iar Montreal ar trebui de asemenea sa ni se potriveasca. Cu siguranta vom avea o sansa mult mai mare decat in Turcia si cred ca Monaco este una dintre cursele unde, cu putin noroc, putem ajunge din nou pe podium".

In schimb, Kazuki Nakajima este mult mai precaut, intrucat nu a avut performante deosebite la Monaco pe vremea cand concura in GP2. "Cred ca Monaco va fi o mare provocare pentru mine", a explicat japonezul. "Este un circuit unde nu m-am descurcat bine cand am concurat anul trecut in GP2, iar acum este prima mea cursa aici intr-o masina de Formula 1. Nu este un circuit usor si ai nevoie de indemanare si precizie, asa ca este un test important pentru toti pilotii. Se pare ca echipa a avut intotdeauna o masina buna la Monaco, asa ca sper sa ma folosesc de acest avantaj".

  • dorru, luni, 19.05.2008 16:30
    Erroare

    Rosberg a terminat pe 3 in Australia!

  • daniel.popescu, luni, 19.05.2008 16:52
    @dorru

    S-a rectificat. Multumim pentru atentionare.