Trulli: "Pilotii vor face diferenta la Monaco"

Publicat luni, 19.05.2008 17:02 de Daniel Popescu

Jarno Trulli crede ca abilitatile pilotilor isi vor spune cuvantul la Marele Premiu al statului Monaco din acest weekend.

Pilotul italian a reusit sa castige in Principat in 2004 si este optimist ca poate obtine si in acest an o performanta buna, intrucat monopostul Toyota este pe drumul cel bun.

"Monaco este un circuit grozav, unul dintre preferatele mele. Am avut un suvenir fantastic acolo dupa victoria din 2004, asa ca imi place foarte mult aceasta cursa"

, a declarat Trulli. "Imi plac circuitele unde contributia pilotului este importanta, iar la Monaco pilotul poate face cu adevarat diferenta. Evident, intotdeauna ai nevoie de un start bun si cred ca avem o masina buna anul acesta, asa cum am demonstrat prin performantele noastre din acest an".

La randul sau, Timo Glock admite ca nu isi poate permite nicio greseala pe circuitul de la Monaco din cauza barierelor de protectie amplasate chiar langa pista. "Stiu deja circuitul, asa ca stiu exact la ce sa ma astept. Nu-ti poti permite sa faci nicio greseala pentru ca barierele sunt foarte aproape si trebuie sa te concentrezi intregul weekend. Nu am avut inca rezultatele pe care le doream in acest sezon, dar Monaco ar fi locul perfect sa castig primele puncte pentru echipa", a declarat Glock in cadrul unui prewiev pentru echipa sa.

"Ca de obicei, calificarile vor fi cheia deoarece depasirile sunt aproape imposibile. Am avut cateva performante bune in acest sezon asa ca obiectivul meu este sa ma clasez cat mai bine pe grila de start pentru a avea sansa sa ma lupt pentru puncte in cursa".