Red Bull vor sa fie a patra forta in Formula 1

Publicat miercuri, 23.04.2008 14:13 de Daniel Popescu

Fabrice Lom spune ca obiectivul Red Bull pentru viitorul apropiat este sa devina a patra forta din Formula 1.

Omul care gestioneaza buna functionare a motoarelor Renault pentru Red Bull Racing crede ca echipa austriaca are potentialul de a deveni a patra forta in Marele Circ.

"Cu siguranta vrem sa progresam si sa ajungem in fata celor de la Toyota", explica Lom. "Avem cateva imbunatatiri pentru sasiu pe care le-am testat saptamana trecuta la Barcelona. Obiectivul este sa imbunatatim performanta mai rapid decat rivalii nostri si sa ne stabilim drept a patra echipa din campionat. Nu vrem sa pierdem teren si vom incerca sa progresam pas cu pas"

.

Cu toate acestea, Lom este constient ca pe circuitul de la Montmelo toate echipele vor avea o prestatie foarte buna, intrucat toata lumea cunoaste circuitul dupa nenumaratele teste efectuate aici pe tot parcursul anului. "Pentru urmatorul Grand Prix, Mark Webber va folosi motorul din Bahrain, iar David Coulthard va utiliza unul nou", a adaugat Lom. "Toata lumea stie circuitul foarte bine pentru ca este un loc tradional pentru teste. Stim ca oponentii nostri vor fi la un nivel optim in aceasta cursa, dar la fel vom fi si noi".