McLaren, fara tratament preferential la boxe

Publicat miercuri, 23.04.2008 13:41 de Daniel Popescu

McLaren Mercedes vor ocupa pentru a doua oara consecutiv ultimul garaj de pe linia boxelor la Marele Premiu al Spaniei din acest weekend.

McLaren au fost exclusi din campionatul constructorilor in 2007 si, ca urmare a acestui fapt, ar fi trebuit sa ocupe ultimul garaj de pe linia boxelor la toate cursele din 2008. Totusi, in urma unei interventii a presedintelui FIA, Max Mosley, McLaren au primit acceptul de a utiliza al cincilea garaj in primele doua Grand Prix.

Insa aceasta dispensa nu a mai fost valabila la Marele Premiu al statului Bahrain, iar directorul de motorsport al Mercedes, Norbert Haug, a confirmat pentru Motorsport Aktuell ca McLaren vor folosi ultimul garaj si in cursa din Spania. Totusi, echipa anglo-germana va beneficia de un spatiu largit astfel incat toate echipamentele team-ului sa aiba loc in paddock.

O alta veste din paddock vine dinspre Force India. Astfel, se pare ca indienii vor dezvalui in acest weekend un nou motorhome.

  • crismar59, miercuri, 23.04.2008 14:42
    McLaren

    Se vorbeste in aceasta stire despre McLaren. Primeste sau i se iau puncte?

  • daniel.popescu, miercuri, 23.04.2008 15:18
    @crismar59

    Nici una, nici alta. Asta pentru ca McLaren au fost depunctati inaintea cursei din Bahrain pentru ca au fost retrogradati in ultimul garaj. Practic, decizia a ramas neschimbata, prin urmare niciun punct pentru ei.