Rampf, incantat de performantele BMW din acest sezon

Publicat marţi, 21.10.2008 15:34 de Daniel Popescu

Willy Rampf a marturisit ca este foarte incantat de parcursul echipei BMW-Sauber in acest sezon, in ciuda faptului ca germanii au iesit complet din lupta pentru titlu.

ce BMW-Sauber nu mai poate aspira la titlul constructorilor. Cu toate acestea, directorul tehnic al echipei, Willy Rampf, a martusit ca BMW-Sauber nu ar trebui sa fie dezamagiti de acest deznodamant.

"In niciun caz. Cu siguranta este frumos sa lupti pentru titlu si sa ai inca posibilitatea de a castiga titlu, dar in ansamblu concuram in continuare cu doua masini care sunt in frunte"

, a declarat Rampf pentru publicatia Autosport.

"Vom face tot ce putem in Brazilia si astept cu nerabdare cursa. Nu ar trebui sa fim dezamagiti pentru ceea ce am obtinut in acest an".

Kubica a jucat un rol esential in progresele vizibile realizate de BMW-Sauber in acest sezon, iar Rampf l-a laudat pe pilotul polonezul pentru eforturile depuse pe parcursul acestui sezon.

"A facut o treaba foarte, foarte buna", a precizat el. "Nu a comis nicio greseala, este foarte constant si este si foarte destept, mai ales cand vine vorba de starturile in curse. De asemenea, pe parcursul curselor uneori pune intrebari, este ceva ca un pilot sa aiba timp si capacitate mentala pentru a face astfel de lucruri. Este un pilot foarte rapid si foarte inteligent".