Ralf Schumacher: “Alonso incetineste piata transferurilor”

Publicat vineri, 07.09.2007 14:53 de Daniel Popescu

Ralf Schumacher crede ca situatia incerta a lui Fernando Alonso la McLaren le creaza dificultati celorlalti piloti in a-si asigura viitorul in Formula 1. Alonso are contract cu McLaren pana la finalul anului 2009, insa relatia sa cu sefii echipei nu este cea mai buna, chiar daca spaniolul a declarat ca vrea sa ramana la team-ul britanic. Ralf crede insa ca situatia sa incerta afecteaza piata transferurilor.

“Cu siguranta, situatia de la McLaren nu ne ajuta. Oficial nu stiu cum stau lucrurile, dar daca Alonso vrea sa plece asta nu ne ajuta, pentru ca unele echipe il asteapta pe Alonso. Asta este clar. Trebuie sa asteptam si sa vedem. Cred ca lucrurile se vor mista mai repede in urmatoarele saptamani. Vom vedea”, a precizat Schumacher.

Totusi, pilotul Toyota afirma ca situatia nu este frustranta pentru el. “Imi place ce fac si sunt demult in Formula 1, asa ca stiu cum merg lucrurile. Te concentrezi pe ceea ce faci si speri sa obtii rezultate bune undeva. Nu poti schimba viitorul”, spune Ralf.

  • minime, vineri, 07.09.2007 14:59
    ???

    pai si dc i-ati dat lu alonso puncte ? trebuia cu minus

  • eddy, vineri, 07.09.2007 15:18
    citeste intai articolul apoi comenteaza

    nu vezi din cauza ochilor? " dar daca Alonso vrea sa plece asta nu ne ajuta, pentru ca unele echipe IL ASTEAPTA pe Alonso". Fraza asta nu iti zice nimic? Mai toacati un pic creierii pe articol si apoi posteaza magarii. Bine?

  • Travis, vineri, 07.09.2007 16:39
    adica?

    ce magarie a fost?...... intr-adevar.. nici eu nu vad de unde puncte in plus..... faptul ca nu se hotarateste mai repede este rau nu bine....

  • delia, sâmbătă, 08.09.2007 12:38
    ce??????????

    mai bine ti_ai vedea de treaba si ai incerca sa castigi ceva puncte ca parca nu ai fi fratele lui michael.ok????????

  • minimie, sâmbătă, 08.09.2007 17:42
    cred ca am citit destul ...

    "Ralf Schumacher crede ca situatia incerta a lui Fernando Alonso la McLaren le creaza dificultati celorlalti piloti in a-si asigura viitorul in Formula 1. " LE CREAZA DIFICULTATI ... ce e asa de greu de inteles ... nu vede padurea din cauza copacilor ... cred ca ar trebui sa nu mai pui asa de mult "baza" pe ultima propozitie din articol ... ci pe prima