Hamilton, determinat sa invinga Ferrari

Publicat vineri, 07.09.2007 13:23 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton spune ca McLaren va face totul pentru a-i invinge pe rivalii de la Ferrari in cursa de la Monza.

“Sa invingem Ferrari pe propriul lor teren ar fi o adevarata lovitura pentru intreaga lor echipa si ne-ar face foarte fericiti”, a declarat liderul clasamentului la Monza. “Pentru mine ar fi o senzatie nemaipomenita avand in vedere momentele prin care trece din cauza lor. Imi cunosc echipa, cunosc oamenii de aici si cred ca suntem tratati pe nedrept. Noi vom vorbi pe pista”

, a adaugat Hamilton.

Coechipierul sau, Fernando Alonso, sustine ca o penalizare a echipei McLaren in cazul de spionaj l-ar afecta si pe el. “Daca vor penaliza echipa, ma vor penaliza si pe mine. Sunt o parte din aceasta echipa si impartim aceeasi problema. Suntem aici pentru a castiga. Suntem lideri si nu exista nicio persoana in echipa care sa creada ca vom fi penalizati”, a declarat dublul campion mondial.

  • v_catalin2001, vineri, 07.09.2007 13:44
    ...

    e putin cam mitocan Hamilton asta... chiar asa pe fatza sa o zici... de-asta nu am fost si nici nu voi fi un fan de-al lui.

  • eu, vineri, 07.09.2007 14:30
    .....

    I se urca succesul la cap, se crede prea bun....dar o sa pateasca la fel ca Villneuve jr!!! Inca e debutant si parerea mea e ca nu ar trebuii sa se dea mare si tare.... sa vb. asa dupa ce castiga un titlu...

  • eddy, vineri, 07.09.2007 15:12
    vedeti-va de echipele voastre

    sigur ca nu va place de HAMILTON pt ca este mai bun decat cel mai bun pilot pe care l-a avut vreodata ferrari(cred ca schumacher a fost acela). va roade invidia ca McLaren are un pilot asa de bun, asa ca ar fi mai bine sa va obisnuiti cu ideea asta de pe acuma pt ca asa va fi inca vreo 7-8 ani.

  • Radu_Ferrari, vineri, 07.09.2007 15:17
    Halal Hamilton

    Daca nu era Alonso la McLaren Hamilton era un nimeni, are noroc ca ii copie setarile masinii lui Alonso

  • eddy, vineri, 07.09.2007 15:23
    Exact Radule!

    Si daca nu era Hamilton nu aveau nici un rost setarile alea, pt ca el le-a folosit cel mai bine. Au aceeasi masina, au aceleasi setari si totusi Hamilton merge mai bine. De ce?, te-ai intrebat vreodata? Daca nu iti spun eu: PT. CA ESTE CEL MAI BUN!!!

  • billy, vineri, 07.09.2007 16:14
    eddy

    Hamilton e mai bun decat Schumacher? De unde ai scos tu concluzia asta si bazat pe ce? Sa stii ca ideile ce-ti trec prin cap asa in doru' lelii nu sunt adevaruri absolute. Hamilton nu va fi un al doilea Schumacher, pentru simplul fapt ca lucrul asta ar insemna ingroparea totala a F1. FIA si Mosley nu-si mai permit un rateu cu F1. In rest, fara indoiala, Hamilton e un pilot f f bun. Insa pana acum n-a condus sub presiune. Orice lucru pe care l-a facut a fost extraordinar pentru ca e un debutant. E un pilot pe care Anglia il astepta de la Mansell incoace. Ce nu se vede deocamdata e ca mai sunt si alti piloti de cel putin acelasi nivel in F1: Heikki e unul, Rosberg e altul. Din pacate, nici unul din ei n-a avut sansa sa debuteze pe (discutabil) cea mai buna masina din campionat si sa aiba de coechipier un papitzoi. Hamilton pe langa faptul ca stie sa conduca o masina de F1, stie ce sa faca si in afara circuitului pentru a-si face loc in sportul asta. O miscare extraordinar de inteligenta e cuplarea cu fiica patronului McLaren. Din acel moment, orice contract care-l numea indirect pe Alonso pilot nr.1 (direct si clar nu e voie) avea aceeasi greutate ca un fulg de gasca in mijlocul unui uragan. Hamilton e in F1 "to do the business" si nimic nu-l poate opri, indiferent ce tre sa sacrifice sau ce tre sa faca pe pista si in afara ei. Din punctul asta de vedere, respect pentru staff-ul care-l sfatuieste. In rest, Hamilton e un talent indiscutabil.