Raikkonen: "Vrem sa castigam ambele titluri mondiale"

Publicat luni, 07.01.2008 10:42 de Daniel Popescu

Kimi Raikkonen se asteapta sa fie mai puternic in 2008 dupa castigarea titlului mondial cu Ferrari anul trecut.

"Voi deveni mai bun, fara niciun dubiu", a declarat Raikkonen dupa lansarea monopostului F2008 la Maranello. "Pentru ca acum stiu ce vrea echipa de la mine. Dar atata timp cat nu concurezi, nu poti sti ce se va intampla"

.

Raikkonen s-a alaturat echipei italiene anul trecut si s-a adaptat greu noii masini la inceputul sezonului. Totusi, pe parcursul anului, finlandezul a devenit tot mai bun si a reusit sa catige titlul in ultima cursa. Raikkonen crede ca Ferrari si McLaren vor fi actorii principali si in sezonul 2008.

"Ferrari si McLaren vor fi acolo", a adaugat el. "Renault au avut un sezon dificil anul trecut dar s-ar putea sa fie o cu totul alta poveste anul acesta. Totusi, nimeni nu poate sti cu adevarat dupa primele teste si avem doar o idee despre cum sta fiecare echipa. Si apoi, mai este si BMW. Va fi un an dificil. Este al doilea la Ferrari. Simt ca totul va merge bine. Cunosc oamenii cu care lucrez si imi place cu adevarat echipa. Trebuie sa ne uitam intotdeauna la ce fac ceilalti dar cel mai important este sa dam totul ca echipa si daca continuam sa imbunatatim ar trebui sa fim in forma buna".

Pilotul in varsta de 28 de ani a marturisit ca nu se gandeste prea mult la viitorul sau dupa ce actualul contract cu Ferrari va expira. "Este dificil sa spun acum. Mai am doi ani de contract si daca ma voi simti bine in continuare, voi ramane. Imi place foarte mult Formula 1 si am o echipa minunata. Vom vedea. Vrem sa incepem cat mai bine un sezon minunat. Vrem sa castigam din nou ambele titluri mondiale si vrem sa evitam abandonurile. Aceasta este principala arma impotriva celor de la McLaren. asa a fost pana acum si asa va fi si in viitor".

Foto: LAT Photographic. 

  • hg, luni, 07.01.2008 11:19
    gfg

    i sparegem pa gunoaiele de mac jegosi si in special pa jegosu de ron denissssssssssssssssssssssssssssssssssssss