Raikkonen spera sa lupte pentru victorie in China

Publicat joi, 16.10.2008 14:43 de Daniel Popescu

Kimi Raikkonen spera sa fie capabil sa lupte pentru victorie in Marele Premiu al Chinei din acest weekend.

Raikkonen a obtinut la Fuji primele puncte dupa o pauza de patru curse, ceea ce il determina pe pilotul finalndez sa fie optimist inaintea cursei din acest weekend.

El spera sa reuseasca sa se impuna in China, desi admite ca nu va fi o misiune tocmai usoara. "Sper sa lupt pentu vitorie", a declarat Raikkonen in cadrul unei conferinte de presa de la Shanghai.

"Masina este cu siguranta imbunatatita si este mai buna, dar pentru mine nu este inca exact acolo unde as vrea. Dar acesta este un loc diferit fata de ultimul circuit. Anul trecut a fost bine si sper sa putem realiza din nou acest lucru. Cu siguranta calificarile vor face marea diferenta si daca pilotezi in spatele masinilor va fi dificil sa depasesti pe cineva".

Inca o data, Raikkonen a fost sfios cand a fost intrebat daca il va ajuta pe Massa sa devina campion mondial in acest sezon. "Intotdeauna incerc sa castig si sper sa fiu in masura sa lupt pentru victorie si de data asta. Stiu ce asteapta echipa de la mine si stiu ce vor, vor sa castige ambele campionate, asa ca vom vedea cum decurg lucrurile; poate va exista o alta abordare pe care o putem adopta. Vom vedea in timpul cursei".

  • cobra, joi, 16.10.2008 14:55
    forrza scuderia

    sa speram intr-o dubla ferrari si cu alonso pe 3

  • NeoGalaxy, joi, 16.10.2008 15:12
    @Forza Ferrari :)

    Forza Ferrari :) Vrem dubla si in China si in Brazilia :) Forza Felipe! Forza Kimi :) Forza le rosse :PPPPP