Massa nu simte presiunea de a castiga titlul

Publicat joi, 16.10.2008 15:10 de Daniel Popescu

Felipe Massa sustine ca nu simte nicio presiune majora inaintea ultimelor doua curse din acest sezon.

Lupta pentru titlul mondial intra in linie dreapta odat cu Marele Premiu al Chinei, insa Massa sustine ca presiunea ce apasa pe umerii sai nu este mai mare decat de obicei.

"Cred ca presiunea exista tot timpul. Cand esti pilot la Ferrari exista presiune la inceputul sezonului, in mijlocul sezonului si la sfarsitul sezonului. Nu conteaza pe ce pozitie esti"

, a declarat Massa.

"Ma simt bine, in postura de a face cea mai buna treaba si sper ca lucrurile sa mearga in directia cea buna. Sper sa obtinem ceea ce vrem".

Brazilianul spune ca nu este ingrijorat de diferenta de 5 puncte care il separa de Hamilton si crede aceasta se poate evapora intr-o singura cursa. "Suntem la 5 puncte in spate, asa ca nu suntem chiar in aceeasi pozitie ca si oponentii nostri. Cu siguranta nu inseamna aproape nimic, dar aproape nu este suficient in Formula 1. Trebuie sa fii precis. Cu siguranta nu este o diferenta mare, dar trebuie sa incercam sa fim in fata lui".

Pilotul Scuderiei Ferrari a comentat si stilul de pilotaj al lui Hamilton, despre care spune ca este foarte agresiv si increzator pe pista. "Ei bine, asa este Lewis. Aceasta este personalitatea lui, sa fie agresiv si foarte increzator. Nu inseamna ca nu poate fi bun, competitiv sau puternic din cauza asta. Toata lumea stie ca este foarte puternic si aceste lucruri i-au adus multe puncte. De aceea, asta nu schimba nimic".