Ferrari initiaza un program pentru tinerele talente

Publicat joi, 16.10.2008 15:34 de Daniel Popescu

Ferrari au anuntat lansarea unui program de dezvoltare pentru tineri piloti pentru a descoperi talente care sa piloteze in viitor pentru echipa italiana.

Mai multi constructori din Formula 1, printre care BMW, Mercedes, Renault, Toyota sau Honda, au deja programe de dezvoltare pentru tinerii piloti, acestia din urma beneficiind de sprijinul marilor echipe pentru a-si face drum spre Formula 1.

Singura mare echipa din F1 care nu are in prezent un program similar este Ferrari, insa lucrurile sunt pe cale sa se schimbe din acest punct de vedere.

"Planul nostru este sa avem un program de dezvoltare pentru tinerii piloti", a declarat Stefano Domenicali pentru publicatia SportAutoMoto. "In acest vremuri de reducere a costurilor nu este usor sa incepi un nou program, dar avem nevoie de piloti buni pentru viitor. Nimic nu este stabilit inca, dar veti afla detaliile in curand".

  • hardboy, joi, 16.10.2008 15:53
    Puncte+puncte

    BMW, Mercedes, Renault, Toyota sau Honda nu primesc si ele puncte pt.ca au lansat mai demult programul de dezvoltare pt.tineri piloti?Doar Ferrari?Mi se pare o stire pt.puncte la Ferrari.....ce mai urmeaza?.....Massa si Raikkonen au spalat un Ferrari la pitstop?

  • ivanoff, joi, 16.10.2008 16:09
    RE Softboy

    Softboy,fa-ne un bine si da-ti glont! E mai bine pt toata lumea... (Poate vei primi puncte pt lucrul asta,cine stie?)

  • hardboy, joi, 16.10.2008 16:23
    ON-OFF

    ON-OFF,se pare ca te-ai ofticat.....faceti puncte si voi ca si Massa si Ferrari in curse.....bine zicea cine zicea ca seamana tot mai mult cu Campionatul Intern de Fotbal.....oricum BAFTA...pt. ca aveti nevoie!