Raikkonen, fericit sa revina in prima linie a grilei

Publicat sâmbătă, 11.10.2008 10:06 de Daniel Popescu

Kimi Raikkonen este fericit dupa ce a reusit sa revina in prima linie a grilei de start, urmand sa plece de pe locul 2 in cursa de la Fuji.

Dupa mai multe curse dezamagitoare, Raikkonen a revenit in prima linie a grilei de start pentru prima oara de la Marele Premiu al Frantei din luna iunie.

Chiar si in acest context, pilotul Scuderiei Ferrari a admis ca mai are mult de recuperat pentru a reveni la forma care l-a consacrat.

"Este bine sa revin. Inca nu sunt acolo unde as vrea sa fiu. Nu sunt foarte multumit de cum au decurs lucrurile si nu sunt 100% multumit de masina. Este foarte frustrant"

, a declarat finlandezul.

"De regula, calificarile au fost cel mai defavorabil lucru pentru noi, asa ca ar trebui sa fim puternici in cursa. Vom vedea ce putem face maine. Am muncit foarte mult si este bine sa fiu intr-o pozitie buna pentru cursa de maine".

Raikkonen este la 27 de puncte in spatele lui Lewis Hamilton cu numai 3 curse, iar pilotul Scuderiei Ferrari a admis ca nu are prea multe de pierdut in acest final de sezon. "Nu am prea mult de pierdut", a adaugat el. "Vrem sa incercam sa castigam campionatul mondial si nu va fi usor impotriva lui McLaren, dar maine vom da tot ce avem mai bun si sper sa luptam pentru victorie. Ar fi frumos sa o obtinem. Vreau sa obtin rezultate bune in ultimele trei curse ale sezonului".

  • crismar56, sâmbătă, 11.10.2008 11:18
    @admin

    Nu trebuiau punctati cei de la McLaren?

  • ivanoff, sâmbătă, 11.10.2008 12:54
    @crismar56

    Bai "foame",mai lasa naibi punctele si scrie ceva inteligent dc poti,dc nu du-te si cumpara-ti Gazeta Fotbalului,pardon,Gazeta Sportului ca poate pica ceva din cupon!!!

  • scuderia, sâmbătă, 11.10.2008 22:53
    @ivanoff

    mey ivanoff...mai lasa naibi fotbalu ...nu mai amesteca fotbalu cu f1...f1 este unic...cel mai tare sport din lume...deci nush cine ti-a dat linku de la stie-ul asta....de ai intrat si u si ti-ai facut cont......mai bine taci...forza kimi

  • kimifinish, sâmbătă, 11.10.2008 23:20
    @crismar56

    dar mai omule....cand era stiri cu mclaren...si era amintita si ehipa ferrari..atunci de ce nu s-a punctat si echipa ferrari???

  • kimifinish, sâmbătă, 11.10.2008 23:20
    @kimi

    sper sa converteasca rezultatul asta din calificari...in unul bun in cursa