Kovalainen: "Vreau sa castig cat mai multe puncte"

Publicat sâmbătă, 11.10.2008 10:26 de Daniel Popescu

Heikki Kovalainen spera sa-si ajute cat mai mult echipa in clasamentul constructorilor, dupa ce a obtinut locul 3 in calificarile de sambata de la Fuji.

Kovalainen va pleca din a doua linie a grilei de start, din spatele lui Lewis Hamilton si Kimi Raikkonen, insa crede ca nu putea realiza mai mult decat atat.

"Locul 3 este cel mai bun pe care il puteam obtine astazi si sper ca lucrurile sa mearga foarte bine pentru noi. Trebuie sa luptam pentru ambele campionate, astfel ca pentru mine este important sa castig cat mai multe puncte"

, a declarat finlandezul.

Kovalainen crede ca rezultatele obtinute in ultima perioada sunt rodul progreselor realizate recent de McLaren Mercedes, echipa ce pregateste un update chiar si pentru cursa din Brazilia.

"Masina a fost destul de buna pe tot parcursul sesiunii si probabil ca in ultimele doua curse am facut cateva imbunatatiri uriase", a adaugat el. "De atunci suntem pe drumul cel bun. Echipa depune eforturi uriase si vom continua astfel pana in Brazilia. Masina este grozava, dar se pare ca va fi o lupta echilibrata".

  • ctlnmihai, sâmbătă, 11.10.2008 11:08
    Kovalainen

    Sper sa si faci acest lucru ptr. Mclaren..Pana acum nu prea ai convins ..Lewis a dunat mai mult de jumatate din pct ptr.Mclaren

  • ctlnmihai, sâmbătă, 11.10.2008 11:09
    erata comentariu

    a adunat

  • Join, sâmbătă, 11.10.2008 13:06
    pacat de el...

    cred ca heikki nu are motivatia aceea de a lupta mai mult dar in rest nu vad un lucru slab la el ma refer la abilitatiile lui de a pilota si stiulul sau e excelent pe ploaie si in depasiri e foarte bun dar nu stiu ce poate sa aiba!!!!Succes maine!!!!!

  • NeoGalaxy, sâmbătă, 11.10.2008 16:30
    @Join

    Eu personal nu-mi aduc aminte de nici o depasire efectuata de Heikki, iar de pilotajul lui... si titlul "locotent" mi se pare un compliment fortat. Baiatul este tinut aici pentru ca nu este nici un pericol pentru Lewis. Cred ca daca era adus orice alt pilot mai talentat ca el, lui Lewis ii mai ardea de "egalitate" intre piloti? Sa fim seriosi...

  • Join, sâmbătă, 11.10.2008 18:11
    Nu stii nici o depasire a lui kovalainen ???

    nu stiu de ce te mai uiti la F1 fara suparare la spa cate au fost da in istanbul da in australia cand a trecut si de alonso si de kimi mai uitate si u la F1.Si este un excelent pilot 2 nu ca si kimi care nu aduce puncte.!!!

  • ctlnmihai, sâmbătă, 11.10.2008 19:05
    @Join

    Din pacate adevaratii piloti sunt din ce in ce mai putini .Parerea mea e k Heikki nu va fi niciodata campion mondial

  • ctlnmihai, sâmbătă, 11.10.2008 19:06
    @NeoGalaxy

    Aceeasi soarta a avut-o si Barrichello si Massa pe langa Schumacher

  • Join, sâmbătă, 11.10.2008 20:20
    Nu am zis ca va deveni campion!!!!

    cine a zis ca heikki va deveni campion ????este un pilot nr 2 dupa parerea mea foarte bun poate cel mai bun nu ca sa il laud uitati-va la bmw pilotul nr 2 ar trebui sa fie heidfeld nu???si ce face heidfeld nimic,kimi lui kimi nu il prinde imaginea de pilot secund si de 4 curse nu a mai luat nici un punct este grav in rest chiar nu stiu ce pilot secund este de folos in F1 nu zic ca el este cel mai bun dar nu il vad pe altul mai bun pentru rolul pe care il are!!!!

  • ctlnmihai, sâmbătă, 11.10.2008 22:32
    @join

    stiu.era o parere personala.. mie mi se pare k nu e bun nici de secund

  • Join, duminică, 12.10.2008 19:39
    Cum ziceti voi!!!!

    Kova nu e bun secund e bun kimi care se bate cu barichello si cu button pentru un punct acolo in spate taceti dracului!!!!