Massa: "Nu am avut aderenta"

Publicat sâmbătă, 11.10.2008 11:01 de Daniel Popescu

Felipe Massa sustine ca nu a reusit mai mult de locul 5 in calificarile de la Fuji intrucat nu a avut aderenta, iar stabilitatea monopostului a fost precara.

Felipe Massa va pleca doar de pe locul 5 in Marele Premiu al Japoniei, un rezultat mult sub asteptarile celor de la Ferrari.

Cursa va fi cu atat mai dificila cu cat rivalul sau din lupta pentru titlu, Lewis Hamilton, a obtinut pole positionul.

Brazilianul sustine ca rezultatul slab are drept cauza principala lipsa aderentei, insa crede ca nici stabilitatea monopostului nu a fost foarte buna.

"In Q1 si Q2 masina a fost grozava, dar in Q3 nu am avut deloc aderenta sau aceeasi stabilitate ca si inainte. Poate ca a fost vorba de cantitatea de combustibil sau de altceva", a declarat Massa la final. "Nu va fi usor sa recuperam in cursa, dar cu siguranta trebuie sa muncim pentru ziua de maine".

Massa nu se poate baza foarte mult nici pe ajutorul lui Kimi Raikkonen, care a obtinut locul 2 in calificari si, implicit, este mult mai bine pozitionat pentru cursa de duminica de la Fuji.

  • Join, sâmbătă, 11.10.2008 18:09
    Ma bucur!!!

    ma bucur pentru el ca nu a avut aderenta adica a fost umpic pista si el cu talentul sau nu stie oricum sa conduca sa speram ca maine va ploua ca sa abandoneze da sa ploaie ca anul trecut!!

  • kimifinish, sâmbătă, 11.10.2008 23:00
    si eu m-as bucura daca ar abandona maine cioara aia

    sincer si eu m-as bucura dak ar abandona cioara aia...apropo...u ai vazut cursa de anu trecut???....a terminat pe 5 sau pe 6 nu mai stiu...ce a facut din kubica...si ce ploaie a fost ...el nu e bun pe ploaie...dar se pare ca atunci a avut o zii buna...un singur lucru ma enerveaza la tine...atata te bucuri mah dak greseste cv massa....ia zii...dak face o gafa maine hamham...ca si in canada...ce mai zici....stii ce...eu unul nu o sa postez commuri dinalea....lol ce ma bucur k o abandonat hamm sau cv de genu...cel putin eu nu....tu sigur...dak va abandona massa maine...