Alonso spera sa termine in primii 5

Publicat sâmbătă, 11.10.2008 11:18 de Daniel Popescu

Fernando Alonso este increzator in sansele sale de a termina in primii 5 Marele Premiu al Japoniei, dupa ce a obtinut locul 4 in calificarile de sambata.

Alonso a fost cu numai patru zecimi de secunda mai lent decat Lewis Hamilton, confirmand perioada favorabila prin care trece Renault in acest final de sezon.

Performanta sa este cu atat mai importanta cu cat francezii lupta cu Toyota pentru locul 4 in clasamentul constructorilor chiar pe terenul acestora din urma.

Spaniolul crede ca in cursa de duminica poate obtine un loc foarte bun. "Putem fi multumiti cu locul 4 pentru ca reprezinta un rezultat bun si munca pe care am depus-o ieri a meritat din plin", a declarat Alonso.

"Am avut ceva probleme in Q1 si Q2, dar in Q3 masina a fost buna cu combustibil la bord. Asta este incurajator pentru cursa de maine si cred ca putem sa propunem sa terminam in primii 5".

  • NeoGalaxy, sâmbătă, 11.10.2008 16:33
    @Bravo lui si echipei!

    Cu putin noroc si o cursa buna au sansa sa-i tina la departare pe cei de la Toyota. Ceea ce mi se pare o perfomanta foarte buna, mai ales prin prisma faptului ca de abia acum au reusit sa faca masina competitiva. Oricum astept cu nerabdare cursa de maine! :) Forza Ferrari :)

  • kimifinish, sâmbătă, 11.10.2008 23:15
    @alonso

    decat sa mearga la honda...mai bine sta la renault..si in maxim un an renault va revenii la forma din 2005-2006...pun pariu