Piquet vrea sa dea totul pentru Renault

Publicat joi, 31.01.2008 16:53 de Daniel Popescu

Nelson Piquet Jr spune ca nu isi stabileste niciun obiectiv specific pentru primul sau sezon in Formula 1, brazilianul declarand ca vrea doar sa dea tot ce poate.

"Am avut un rol minunat la echipa anul trecut, am cunoscut pe toata lumea la fabrica, la teste si la curse", a declarat Piquet Jr in timpul lansarii noului monopost Renault.

"A fost un an grozav. Toata lumea a lucrat bine si am capatat experienta. Ca echipa, avandu-l acum pe Fernando Alonso alaturi, avem multa experienta. Echipa a castigat doua titluri mondiale si o poate face din nou".

Intrebat despre obiectivele sale pentru 2008, Piquet a raspuns: "Sa dau tot ce pot, dar totul depinde de cat de mult putem progresa cu noua masina. Daca masina va fi capabila sa obtina podiumuri, atunci voi incerca sa obtin podiumuri, daca poate castiga curse atunci voi incerca sa castig. Incerc sa fac tot ce pot si sa am un an bun".

Piquet, vicecampion in GP2 in 2006, spune ca mai are mult de muncit pana la debutul sezonului. "Melbourne pare inca departe. Avem mult de munca pana atunci si ma concentrez pe sesiunile urmatoare si pe programul de dezvoltare. Asta imi va imbunatati si conditia fizica si pot continua sa invat pentru a fi pregatit pentru primul Grand Prix. Obiectivul meu in acest an este sa obtin tot ce se poate cu actualul pachet si sa fac o treaba buna pentru echipa. Am multe de invatat si nu subestimez provocarea numita Formula 1".