Briatore: "Renault trebuie sa lupte pentru victorii"

Publicat joi, 31.01.2008 16:38 de Daniel Popescu

Renault trebuie sa lupte pentru victorii dupa un sezon 2007 dezamagitor, potrivit seful de echipa Flavio Briatore.

"Cred ca Renault trebuie sa lupte pentru podiumuri si victorii, trebuie sa fim protagonistii spectacolului", a declarat Briatore in timpul lansarii noului monopost R28 la Paris. "Exista un singur invingator in campionat asa ca nu va fi usor, dar trebuie sa fim acolo si sa ne luptam pentru podiumuri si in 50% din cazuri sa fim in primii 4"

.

La randul sau, Carlos Ghosn, presedintele Renault, a admis ca echipa franceza trebuie sa revina in frunte. "Am o preferinta pentru unul dintre piloti, dar voi tine asta pentru mine. Sunt increzator, am fost prezent la teste, avem o echipa grozava si doi piloti grozavi. Suntem o echipa de invingatori si sper sa confirmam asteptarile publicului".

Fernando Alonso a revenit la Renault dupa un an petrecut la McLaren, acesta urmand sa concureze alaturi de Nelson Piquet Jr. "Cred ca este si mai bun acum", a declarat Briatore referindu-se la Alonso. "A venit din nou acasa, iar anul trecut a avut un sezon foarte bun. Revenirea lui Alonso reprezinta o motivatie in plus, suntem foarte fericiti, il cunoastem de multi ani. Este fantastic sa-l avem din nou la Renault. Si Nelsinho este un pilot bun. Incepem sezonul foarte motivati si vrem tot ce e mai bun".

  • smirghel, duminică, 10.02.2008 16:44
    nu aveti motivatii serioase

    1 ferarii , 2 mc.laren ,3 vom vedea .....