Piquet: "Briatore este mai bun decat Ron Dennis"

Publicat miercuri, 13.02.2008 16:41 de Daniel Popescu

Nelson Piquet este constient ca are multe de invatat in primul sau sezon in Formula 1, insa sustine ca daca masina ii va permite va lua pentru victorii.

"Nu am nimic de dovedit, dar am foarte multe de invatat, mai ales de la Fernando Alonso, si voi sta cu urechile ciulite. Trebuie sa invat multe circuite si sa ma familiarizez cu pilotarea masinii. Nu este usor sa te obisnuiesti cu o masina de Formula 1, dar inca mai am destul timp sa fac asta inainte de prima cursa"

.

Pilotul in varsta de 22 de ani nu si-a stabilit un obiectiv precis pentru acest sezon, insa sustine ca Alonso nu va avea parte de momentele dificile din 2007 de la McLaren, sub pretextul ca "Flavio Briatore este un sef mult mai bun si nu va lasa sa se intample asta".

"Atmosfera este perfecta la Renault, mai ales ca acum il avem din nou pe Fernando. Flavio este un manager foarte bun si, in plus, avem ingineri si mecanici buni. Nu am de ce sa ma plang. Sunt sigur ca daca au castigat campionatul o data o pot face din nou. Totul depinde de cat de mult putem progresa cu noua masina".