FIA lanseaza o campanie anti-rasism

Publicat miercuri, 13.02.2008 15:45 de Daniel Popescu

Echipele de Formula 1, pilotii si organizatorii circuitelor vor fi solicitati pentru a sustine o campanie anti-rasism initiata de FIA ce urmeaza a fi lansata la Marele Premiu al Spaniei.

Prin aceasta campanie, intitulata "Racing Against Racism", FIA doreste sa avertizeze ca rasismul nu va fi tolerat in Marele Circ. Initiativa a fost luata dupa ce Lewis Hamilton a fost nevoit sa suporte insulte rasiste in timpul testelor de la Barcelona din aceasta luna.

Toti cei implicati in lumea Formulei 1, inclusiv pilotii si echipele, vor fi invitati sa participe in noua campaniei. De asemenea, fanii sporturilor cu motor sustine campania prin intermediul unui site de internet dedicat.

FIA a avertizat Spania ca risca sa-si piarda ambele curse din calendarul Formulei 1, in cazul in care insultele rasiste se vor repeta.

  • kkk, miercuri, 13.02.2008 16:19
    Rasism

    Grija la Curse daca huiduiti pe careva de acolo o sa fiti arestat pentru rasism.... . Lol primul colorat din istoria F1 si cum nu il venereaza careva si isi permite sa il huidui gata si rezulta ca este rasist scarbos .....Vai de mama ei F1, asemenea idiotenii si ineptii ma fac sa imi fie greata sa mai privesc acest "sport""""""

  • ady, miercuri, 13.02.2008 16:47
    rasism

    deci chiar esti defazat rau barbate

  • eddy, miercuri, 13.02.2008 22:07
    @kkk

    Dupa initialele pe care ti le-ai ales ca nume nici nu ma mira ca esti rasist.Macar stii ce inseamna aceste initiale sau ti s-au parut doar"misto"?

  • mihaistoian, miercuri, 13.02.2008 22:47
    anti-rasism

    kkk, du-te pe maidan si nu te mai uita la acest sport, de fapt nu te mai uita la nici un sport, daca nu intelegi ce inseamna fair-play.