Pilotii BMW, nemultumiti de conditiile pistei

Publicat vineri, 07.09.2007 18:07 de Daniel Popescu

Cei doi piloti ai echipei BMW, Robert Kubica si Nick Heidfeld, considera ca au avut un start dificil in acest weekend deoarece conditiile pistei de la Monza difera de cele de saptamana trecuta. Cei doi piloti s-au concentrat vineri pe set-up-ul pentru cursa.

“Am testat aici saptamana trecuta, asa ca stim cate ceva despre balanta masinii si de aceea nu am fost mult timp pe pista dimineata. Totusi, conditiile pistei sunt destul de diferite, iar stabilitatea franelor este mult mai proasta decat in teste”

, a declarat Robert Kubica.

Nick Heidfeld vede insa partea buna a lucrurilor si spune ca nu au fost probleme in prima zi. “In general cred ca configuratia noastra este buna. Nu am avut probleme in cele doua sesiuni. Balanta masinii a fost mai buna in teste, asa ca acum trebuie sa analizam datele. Dar inca sper ca putem fi aproape de Ferrari”, a precizat pilotul german.

  • Bon_Scott, vineri, 07.09.2007 22:54
    Ce inseamna progresul tehnic.....

    “Am testat aici saptamana trecuta, asa ca stim cate ceva despre balanta masinii....." WOW!!!!Nu stiam ca monoposturile din ziua de azi sunt dotate si cu balanta!Cool!!

  • ciocanel, sâmbătă, 08.09.2007 00:20
    taci acolo

    bmw este cea mai tare firma de masini,,,,asa ca gura mica,,,:P:P:P

  • georgedaniel, sâmbătă, 08.09.2007 11:54
    schimbari

    deblocati ba schimbarile ca mai sunt 8 minute si incepe antrenamentu si nu am schimbat echipa !!!