Hamilton vrea mai multa viteza

Publicat vineri, 07.09.2007 17:43 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton spune ca McLaren va continua sa forteze pentru a obtine si mai multa viteza din partea masinii, desi a fost cel mai rapid pilot in prima zi de antrenamente de la Monza. Alonso a terminat in spatele coechipierului sau.

“Am trecut prin set-up-ul obisnuit si am comparat pneurile. Masina se conduce bine aici si am facut deja cativa pasi inainte. Totusi, niciodata nu poti sti ce fac ceilalti, asa ca vom mai aduce imbunatatiri inaintea calificarilor de maine”

, a declarat Hamilton.

La randul sau, Alonso a fost multumit de performantele masinii din aceasta zi. “Ziua de azi a mers foarte bine. Aveam o idee despre performanta noastra aici dupa testele de saptamana trecuta, am inteles ce set-up avem nevoie si sunt multumit de masina. Dimineata am pierdut putin timp din cauza directiei, insa asta nu a afectat rezultatele”, a precizat dublul campion mondial.

  • bogdan_197, vineri, 07.09.2007 19:26
    Hamilton cel mai rapid?!?

    Lewis Hamilton spune ca McLaren va continua sa forteze pentru a obtine si mai multa viteza din partea masinii, desi a fost cel mai rapid pilot in prima zi de antrenamente de la Monza. Unde a fost cel mai rapid Hamilton??

  • yo vad ca alonso..., sâmbătă, 08.09.2007 09:46
    nu ?

    sau cam asa ceva