McLaren nu mai face comentarii in scadalul de spionaj

Publicat vineri, 07.09.2007 17:30 de Daniel Popescu

McLaren Mercedes nu va mai face niciun fel de comentariu cu privire la noile informatii care au aparut in scandalul de spionaj in care este implicata. Oficialii FIA le-au cerut celor trei piloti ai echipei sa furnizeze orice documente care au legatura cu acest caz. Reprezentantii McLaren sustin ca vor prezenta o serie de documente saptamana viitoare la Paris, in cadrul intrunii Consiliului Mondial, insa pana atunci nu vor mai face niciun comentariu referitor la acest caz.

“Intelegem ca o serie de date au intrat in posesia mass-media si dorim sa ne exprimam punctul de vedere la intalnirea Consiliului Mondial de joi 13 septembrie 2007”, se arata intr-un comunicat de presa al echipei.

“Totusi, avocatii nostri ne-au avertizat ca intrunirea Consiliului Mondial reprezinta cel mai bun prilej in care sa prezentam faptele si de aceea echipa si pilotii nu vor mai face declaratii in acest sens pana pe 13 septembrie”.

  • adi, vineri, 07.09.2007 22:19
    depunctare

    sper sa-i depuncteze pe hotii astia. sa-si faca singuri masina nu sa fure de la altii

  • Cox, vineri, 07.09.2007 23:23
    Retardule

    Iti recomand revista quatroruote sa citesti interviul inginerului de la tomate. Daca nu cunosti nu comenta ce plm ai 20 de ani si te uit la curse de la 19? Stai pe burta