Raikkonen, lamentat de problemele tehnice

Publicat sâmbătă, 08.09.2007 12:13 de Daniel Popescu

Kimi Raikkonen s-a declarat lamentat de faptul ca nu a putut efectua decat 12 tururi in cea de-a doua sesiune de antrenamente de vineri din cauza unor probleme hidraulice, reusind sa obtina doar al 8-lea timp.

“Prima sesiune a mers bine, insa in cea de-a doua am pierdut foarte mult timp din cauza unei probleme hidraulice si am reusit sa parcurg doar cateva tururi cu noile cauciucuri pe final. Cu toate acestea nu avem un punct de reper pentru a sti unde ne aflam, deoarece, ca de obicei, exista factori necunoscuti cum ar cantitatea de combustibil utilizata precum si tipurile de cauciucuri folosite”

, a declarat pilotul finlandez.

Coechipierul acestuia, Felipe Massa, s-a clasat al 6-lea in sesiunea de dupa-amiaza. “Am atacat diferit cele doua sesiuni de antrenamente de vineri. Dupa-amiaza am alergat preponderent in stilul in care vom concura si in cursa. Mai avem de muncit la set-up pentru a gasi cea mai buna solutie. Circuitul a fost un pic murdar, insa cu siguranta s-a prezentat in conditii mai bune decat saptamana trecuta”, a precizat pilotul Scuderiei Ferrari.

  • drbesz, sâmbătă, 08.09.2007 12:16
    ...

    pai de ce nu punctati cu - echipa daca au avut probelem cu masina???

  • drbesz, sâmbătă, 08.09.2007 12:17
    ...

    ok, sorry

  • daniel, sâmbătă, 08.09.2007 12:31
    @drbesz

    Dupa aparitia stirii pe site dureaza cateva secunde pana la punctarea ei. Merci.