Nick Fry ii ia apararea lui Button

Publicat joi, 09.08.2007 11:08 de Daniel Popescu

CEO-ul echipei Honda, Nick Fry, i-a luat apararea pilotului sau Jenson Button dupa ce fostul campion mondial Nigel Mansell l-a acuzat pe britanic de un comportament neprofesionist.

"Jenson si-a demonstrat profesionalismul si maturitatea in momentele grele ale echipei. A incercat sa ajute echipa sa mearga mai departe, iar eforturile sale au fost apreciate. Comportamentul lui Button a fost admirat de multi sefi de echipa. Unii dintre ei mi-au spus ca s-a comportat absolut impecabil"

, explica Fry.

Spre deosebire de Mansell, acesta considera ca Button poate castiga din nou o cursa de Formula 1 si chiar titlul de campion. "Nu am nicio indoiala ca, intr-o masina potrivita, Button ar putea castiga curse si chiar campionatul mondial. La Nurburgring a reusit, la inceputul cursei, sa depaseasca un grup mare de piloti, chiar daca nu beneficiaza de o masina foarte buna", a mai adaugat Fry, care crede ca spectatorii din marea Britanie ar fi incantati daca Button ar fi un concurent puternic pentru Lewis Hamilton.

  • jondaniel, joi, 09.08.2007 11:35
    Honda +sau -?

    cand seful spune "chiar daca nu beneficiaza de o masina foarte buna", cum se poate pune +, cand chiar ei recunosc ca nu sunt competitivi?

  • vlady, joi, 09.08.2007 11:43
    ???

    Ieri Button avea -3 cand era crtiticat. Azi riposteaza si este punctat cu 5.. De ce?

  • Silviu.KIMI, joi, 09.08.2007 11:45
    ?

    Jondaniel are dreptate.

  • daniel, joi, 09.08.2007 11:56
    Honda

    Honda merita minus pentru "nu avem o masina foarte buna", dar luati in considerare si restul declaratiei, in care Fry il lauda pe Button spunand ca ar putea chiar sa castige curse. Pentru asta nu credeti ca merita plus?

  • jondaniel, joi, 09.08.2007 12:01
    castiga curse

    Corect, dar cred ca s-a referit la posibilitatea sa castige curse la o alta echipa, cu o masina mai buna=> -

  • gicu, vineri, 10.08.2007 05:42
    Mansell

    Mansell ar trebui sa-si aduca aminte de comportamentul lui fata de Senna. "Leul britanic"!?, care a fost o mediocritate a formulei 1 si numai o masina exceptionala a facut sa castige in fata, poate, a celui mai talentat pilot de formula 1. Nu a fost capabil sa recunoasaca valoarea si a culminat prin refuzul de a participa la inmormantarea lui Senna, la care au participat mai toti pilotii acelei vremi. Ar putea avea bunul simt sa se abtina de la comentarii referitoare la pilotii formulei 1 si sa fie convins ca nu a pacalit pe nimeni, poate doar pe el insusi.