Luca di Montezemolo: "Ferrari poate castiga ultimele 6 curse"

Publicat joi, 09.08.2007 10:43 de Daniel Popescu

Boss-ul Ferrari s-a intalnit miercuri cu seful echipei, Jean Todt, pentru a discuta despre situatia din clasament dupa disputarea a doua treimi din campionat. Pe parcursul intalnirii au fost analizate fiabilitatea masinilor si gresilile care au fost facute. Montezemolo le-a cerut tuturor sa-si pastreze concentrarea pentru ultimele 6 curse ale sezonului si sa dezvolte in continuare monopostul F2007.

"Putem castiga toate cursele care au mai ramas, pentru ca avem aceasta capacitate. Echipa trebuie sa aiba incredere", a spus Montezemolo la finalul intalnirii.

Referitor la scandalul de spionaj in care este implicata McLaren, acesta a afirmat ca este vital ca adevarul sa iasa la iveala. "Ce s-a intamplat este foarte grav si suntem determinati sa continuam procedurile legale in Anglia si Italia. De asemenea, apelul care se va judeca la Paris pe 13 septembrie este in atentia noastra. Pentru Ferrari este fundamental ca intregul adevar despre acest poveste urata sa iasa la iveala", a mai precizat boss-ul echipei Ferrari.

  • vlady, joi, 09.08.2007 11:16
    sigur ca da!!!

    Massa campion mondial eventual:)... si marmota invelea maciuca in staniol...

  • sharky_raduku, joi, 09.08.2007 13:16
    =))

    dada...ashea ziceatzi si intainte de marele premiu al europei...