Hamilton recunoaste ca relatia cu Alonso este tensionata

Publicat joi, 09.08.2007 10:17 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton admite ca relatiile tensionate dintre el si Fernando Alonso nu se vor ameliora pentru ca amandoi sunt foarte competitivi. Debutul senzational al lui Hamilton l-a facut pe Alonso sa se simta nedorit in cadrul echipei, iar spaniolul nu mai vorbeste cu coechipierul sau dupa incidentele din calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei.

"Cand intr-o echipa sunt doi piloti foarte competitivi care vor sa castige, echipa este pusa sub presiune. Este foarte greu pentru toata lumea sa joace corect si sa faca lucrurile usoare. De aceea, uneori un pilot pare sa fie favorizat in fata celuilalt. De aceea uneori simt ca Alonso este favorizat si vice-versa", a declarat Hamilton.

Britanicul afirma ca este determinat sa nu se lase distrat de evenimentele din afara pistei in incercarea de a castiga campionatul. "Din cauza problemelor pe care le avem cu FIA si Ferrari presiunea este si mai mare la echipa. Este confortabil ca lucrurile merg inainte si ca nu suntem distrasi de la treaba noastra. Am invatat multe in weekend despre echipa mea si despre cum rezolva ei problemele pe care le au. Este descurajator pentru noi toti ce se intampla, dar nu cred ca o alta echipa s-ar fi descurcat mai bine. Este o perioada grea pentru echipa, dar cel mai important lucru este ca ne concentram in continuare la curse", a adaugat pilotul echipei McLaren.

Hamilton conduce in clasamentul pilotilor cu un avans de 7 puncte in fata coechipierului sau, Fernando Alonso, cu 6 curse inainte de finalul sezonului.

  • ?, joi, 09.08.2007 10:46
    puncte?

    de ce alonso +7? nu trebuia hamilton +7 si alonso +4 ?

  • jondaniel, joi, 09.08.2007 10:53
    ???

    de ce 4 si nu sapte?!!!! eu zic ca trebuia cu - nu cu +, pt ca sunt doi dobitoci care se cearta aiurea. Asta dovedeste ca nu stiu sa se poarte si trebuiau depunctati.

  • daniel, joi, 09.08.2007 11:05
    @jondaniel

    In primul rand tu te contrazici singur. Ba vrei +7, ba vrei depunctare. In al doilea rand, Alonso a primit mai multe puncte pentru ca Hamilton admite ca spaniolul este un pilot competitiv si implicit un adversar redutabil in lupta pentru titlu.

  • jondaniel, joi, 09.08.2007 11:27
    era retoric "de ce 4 si nu sapte?!!!!"

    legat de ce a spus ? adica, nu avea nicio importanta cui se da 4 si cui 7, eu fiind de parere ca trebuiau depunctati ambii.

  • andreiashu_d, joi, 09.08.2007 12:19
    trebuia sa le scada la amandoi cate 7 puncte

    trebuia sa le scada la amandoi cate 7 puncte