Rosberg: "Sunt sigur ca Williams ma vrea in echipa si in 2008"

Publicat joi, 09.08.2007 11:34 de Daniel Popescu

Nico Rosberg a negat zvonurile potrivit carora Wiliams doreste sa il vanda la o alta echipa in sezonul 2008. Seful echipei, Frank Williams, l-a descris pe Rosberg ca fiind la acelasi nivel cu liderul clasamentului general, Lewis Hamilton, iar presa a speculat ca aceste declaratii vin pentru a-i creste cota pilotului, care ar urma sa fie vandut la o alta echipa.

"Nu este adevarat. Frank Williams a spus ceea ce crede. Sunt absolut sigur ca Frank vrea sa ma pastreze in echipa pentru sezonul viitor", a declarat germanul.

Intrebat daca Williams ar refuza o oferta importanta de la echipe ca Toyota sau Renault, Rosberg a replicat. "Ar fi nevoit sa refuze, daca eu nu as vrea sa plec. Nu ma poate forta sa plec in alta parte. In cele din urma decizia imi apartine mie".

Rosberg admite totusi ca obiectivul sau este sa ajunga la o echipa de top, la fel ca si Lewis Hamilton. "Am pilotat cu Lewis in kart si am fost cam la acelasi nivel. Amandoi am castigat in GP2. Ar fi minunat sa pilotez la o echipa de top si sa am abilitatea de a castiga curse, dar deocamdata nu asta este pozitia mea. Trebuie sa accept asta si sa fac tot ce pot pentru a ajunge intr-o pozitie similara cu cea a lui Hamilton", spune germanul, care refuza sa isi critice echipa.

"Tot ce pot spune este ca avem o problema de fiabilitate, dar nu este treaba mea sa critic. Treaba mea e sa conduc cat pot de repede", a adaugat pilotul echipei Williams.

  • csaba, duminică, 12.08.2007 14:26
    Williams

    Williams a fost si ramine o mare echipa,Rosberg trebuie sa astepte inca vreo doi ani pentru ca sint convins ca Williams va reveni in topul echipelor fruntase si va mai cistiga multe trofee.